uto

Autotransport Assen, Hoogeveen, Emmen

Meijering Koeriers rijdt punctueel en voor scherp kilometertarief!

Auto laten vervoeren van of naar Assen, Emmen, Hoogeveen of de regio? We staan bij Meijering Koeriers voor je klaar om de transporten op maat voor je uit te voeren. Met onze combinatie, bestaande uit een zelfrijdende autotransporter met vlakke laadvloer en een drie-assige multitransporter zijn wij in staat om relatief grote en zware transporten uit te voeren. In de regel zijn we werkzaam voor autobedrijven en handelsondernemingen, maar ook doen we zaken met autosloperijen, boothandelaren, de agrarische sector, de paardenwereld, de bouw en tal van andere sectoren waarin (internationaal) transport op maat gewenst is. Aanvullend is vervoer voor particulieren ook mogelijk en verhuren wij een autotransporter tot 3t. aan bedrijven of particulieren die zelf het vervoer willen verzorgen.

Auto’s laten transporteren in Drenthe

Waarvoor kunt u terecht bij Meijering Koeriers? Zoals kort aangestipt zijn er legio mogelijkheden, bijvoorbeeld:

  • Auto’s laten vervoeren van en naar Assen, Emmen, Hoogeveen en de regio
  • Internationaal Autotransport vanuit Assen, Emmen, Hoogeveen en de regio
  • Meerdere auto’s in één rit laten vervoeren van en naar Drenthe
  • Koerier voor oldtimers en USA-import van en naar Drenthe
  • Koerier voor auto onderdelen Drenthe

Autotransport Drenthe voor bedrijf en particulier

In de regel zijn combinatieritten financieel gezien het voordeligst, omdat de kilometers op deze manier efficiënt besteed worden. De mate waarin er tijd beschikbaar is voor het transport, kan ook van invloed zijn op de totale ritprijs. Indien er bijvoorbeeld maar één auto vervoerd hoeft te worden, dan kunnen we dit in veel gevallen op relatief korte termijn combineren met een rit voor een andere opdrachtgever, waardoor de ritprijs daalt. Gecombineerd met onze 24-uurs service maakt dat we een compleet pakket bieden als autotransporteur in Assen, Emmen, Hoogeveen en de regio!

Contact

Omdat iedere rit anders is en onze planning van dag tot dag gewijzigd wordt, is het handig om voor de actuele situatie telefonisch contact op te nomen, zodat we u kunnen ondersteunen bij autotransport van, naar en uit Emmen, Assen, Coevorden en de regio. No-nonsens persoonlijke service, bel Tino: 06-18593886  of ga naar contact.

We informeren u graag direct en eventueel online

Direct (online) een prijs voor autotransport Groningen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in of bel: 06-18593886

    Foto’s Autotransport Groningen – Meijering Koeriers