Bagagevervoer door koerier

Bij Meijering Koeriers: scherp tarief, flexibele inzetbaarheid.

Het vervoeren van bagage is een klus die in sommige gevallen niet eenvoudig met eigen auto uit te voeren is. Bij Meijering Koeriers komen we regelmatig in aanraking met relatief grote groepen mensen, bijvoorbeeld wandelaars, basisscholen of groepen ouderen, die veel willen vervoeren, maar zelf niet de mogelijkheden hebben. Op het gebied van bagagevervoer bieden wij dan ook service op maat. Vanuit Groningen zijn we bij Meijering Koeriers in staat om bijvoorbeeld bagage van een grote groep wandelaars van de vertrek naar de aankomstlocatie te vervoeren, zodat de wandelaars zorgeloos van hun tocht kunnen genieten. Deze werkzaamheden voeren wij bijvoorbeeld uit voor de organisatie van het Pieterpad. Hierbij wordt wandelaarsbagage vanuit Pieterburen naar de aankomstlocatie in Zuid-Limburg gereden. Als bagagevervoerder voor wandelaarsorganisaties merken we dat het goed georganiseerd vervoeren van bagage een hoop mogelijke problemen op de aankomstlocatie kunnen worden verholpen, door op de juiste manier te laden en te lossen. Na een lange tocht hebben zowel de organisatie als de wandelaars geen zin in lange zoektochten naar bagage, daarom laden en lossen we op volgorde van aanbod, zodat de wandelaars eenvoudig de eigen bagage terug kunnen vinden.

Bagage door koerier naar Schiphol, Eelde Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Frankfurt of Bremen? Geen probleem bij Meijering Koeriers!

Groepsreizen, maar ook individuele reizen kunnen logistieke knelpunten veroorzaken. Bijvoorbeeld door de omvang van de te vervoeren bagage of specifieke lading, of het ontbreken van een vervoersmiddel. Hierin ondersteunen we u graag! Omdat we bij Meijering Koeriers gedurende de werkweek (en in het weekend) vanuit onze standplaats in Groningen dagelijks door geheel Nederland en de Benelux rijden, is het samenstellen van een gecombineerde lading in veel gevallen geen probleem. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor bagagevervoer vaak meevallen en er op korte termijn
gereden kan worden. Daarnaast is en goed om te beseffen dat we bij Meijering Koeriers flexibel zijn qua vertrek- en aankomsttijden. In uiterste gevallen is er ook een mogelijkheid voor kortdurende overslag in onze loods in Groningen, zodat er op het juiste moment vervoerd kan worden, zonder dat er te vroeg bezorgd wordt en de bezetting van ons wagenpark hier mogelijk hinder van ondervindt. De omvang van de te vervoeren bagage zorgt er – gecombineerd met mogelijke andere te vervoeren goederen – voor welk transportmiddel er gekozen wordt: een bakwagen, een verlengde transporter of een bestelwagen.

Bagagevervoer op maat? We denken graag met u mee.

Omdat iedere klus anders is, is het plannen en berekenen van bagagevervoer door een koerier eigenlijk altijd maatwerk. Bij Meijering Koeriers hanteren we scherpe tarieven en werken we volgens afspraak onder het motto “goed verzorgd is goed bezorgd“. Aanvullende informatie, of een rit plannen?

We vernemen het graag. Bel ons op 06-18593886 of ga naar contact.