Koeltransport Groningen

Meijering Koeriers levert op tijd én op temperatuur!

Koeltransport Groningen, vlot geregeld voor een concurrerende prijs. Een koelwagen huren in Groningen regelt u bij Meijering Koeriers. Meijering Koeriers levert (spoed) koeltransport met een maximum laadruimte van 1m2, inclusief bestuurder. Deze vorm van transport is uitermate geschikt voor klein (regulier) vervoer van bijvoorbeeld gekoelde medicijnen voor ziekenhuizen, apotheken en/of andere zorginstellingen. Daarnaast kan koeltransport ingezet worden voor de bevoorrading van restaurants, ketens, sportevenementen en festivals. Het transport vindt plaats in een Fiat Doblo, uitgerust met koelsysteem, waarin de temperatuur via een thermostaat naar wens ingeregeld wordt op een tussen 3 en 10 graden Celsius. Indien er sprake is van medische goederen, is het mogelijk dit vergrendeld te vervoeren, waarbij er bij vertrek en aankomst de overdracht uitgevoerd kan worden door bevoegd personeel dat zowel bij vertrek als aankomst over een kluissleutel beschikt.

Voor wie is Koeltransport op maat?

Omdat er voor uiteenlopende opdrachtgevers gereden wordt, is hygiëne prioriteit nummer één. Meijering Koeriers rijdt vanuit Groningen koeltransporten voor ziekenhuizen, apothekers, agrariërs, fokkerijen en onder andere slagerijen. Afhankelijk van het eisen- en/of wensenpakket zijn wij in staat om u direct online of telefonisch op 06-18593886 een passend aanbod te doen.

Prijs koeltransport m3

Het tarief voor gekoeld transport is gebaseerd op een tarief van €0,70 per kilometer. Aanvullende afspraken over laden en lossen worden voor aanvang van de werkzaamheden met u concreet gemaakt. Indien het reguliere ritten betreft, is de mogelijkheid aanwezig om prijsafspraken te maken over de werkzaamheden, hierover informeren wij u graag.

Koeltransport met geïsoleerde rolcontainers

Meijering Koeriers beschikt over 3 geïsoleerde rolcontainers, waarin gekoelde goederen met behoud van aanvoertemperatuur vervoerd worden. Deze rolcontainers zijn geschikt voor relatief grote vrachten goederen en kunnen – indien gewenst – ingezet worden op locatie, waarbij er een ruilsysteem gehanteerd wordt en levering periodiek plaats vindt. De rolcontainers zijn luchtdicht en kunnen voorzien worden van vrachten voor horeca, apotheek en gerelateerde bedrijven.