Boot laten vervoeren door een koerier?

Meijering koeriers werkt vlot, goed gezekerd en volgens afspraak.

U heeft het plan een boot te kopen, of heeft reeds boot gekocht, maar geen vervoer? Meijering Koeriers biedt maatwerktransport tegen concurrerend tarief. In veel gevallen is de aankoop van een rubberboot met vaste bodem, kleine sloep, polyesterboot of bijvoorbeeld een aluminium platbodem zo gedaan. Het vervoeren ervan blijkt echter vaak andere koek. Het gebrek aan een trekhaak, een passende boottrailer, een krachtige elektrische lier of simpelweg beschikbare tijd bemoeilijken een eenvoudige aankomst op de aankomst op de plaats van bestemming.

Boottransport door koerier – Meijering koeriers vervoert tot 3000kg!

Het juiste materieel biedt de mogelijkheid. Meijering Koeriers beschikt over relatief zwaar materieel, waarbij botenvervoer op projectbasis een prima uitvoerbare klus is. Afhankelijk van het te vervoeren object, de te rijden afstand en de situaties op de laad- en losplaats biedt Meijering Koeriers altijd de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. In veel gevallen wordt er op ons een beroep gedaan door particulieren, maar ook (internationaal) vervoer van of naar een scheepswerf of bijvoorbeeld voor een producent van boten gaan wij zeker niet uit de weg. De ervaring heeft ons geleerd dat onvolledige informatie het vervoer kan bemoeilijken. Daarom nemen wij voorafgaand aan de klus graag samen met u de exacte werkzaamheden door en informeren we altijd naar (on)mogelijkheden op locatie. Het bepalen van een datum en bijbehorend tijdstip waarop het boottransport plaats vindt zijn aanvullend de gegevens die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Gezekerd boottransport voorkomt beschadigingen

Bij alle transporten die door Meijering Koeriers uitgevoerd worden, staat veiligheid voor uw product en voor onszelf als vervoerder centraal. Een beschadigde kiel, spiegel en/of flank hoort hier vanzelfsprekend niet bij. Bij zekering van het transport wordt altijd gebruik gemaakt van zekeringsmaterialen die schade door spanbanden tegengaan, zodat de levering nooit van invloed is op het product! Naast het vervoeren van boten, is Meijering Koeriers ook altijd bereikbaar voor bijbehorend koerierswerk, bijvoorbeeld:

  • Buitenboordmotor door koerier laten vervoeren
  • Giek zeilboot door koerier laten vervoeren
  • Boottrailer door koerier laten vervoeren
  • Koerier voor vervoeren boot
  • Koerier voor vervoer jachtproducten en/of onderdelen
  • Koerier inboord bootmotor
  • Koerier scheepsmaterialen

Transportkosten bootvervoer

Meijering Koeriers is 24/7 bereikbaar en voorziet u graag van passend advies. Wij streven altijd naar de juiste oplossing en zijn altijd op zoek naar een plezierige samenwerking. Aanvullende info? Bel gerust: 06-18593886 of vul kort het onderstaande formulier in:

Uw prijs direct online

    Foto’s bootvervoer door koerier