Koerier landbouw en landbouwmechanisatie

Meijering Koeriers Groningen – koerier voor landbouw en agrarische ondernemingen

Als koerier landbouw Groningen ondersteunenw ij boeren op het gebied van logistiek en transport. Vooral op de seizoensgebonden momenten als er sprake is van piekdrukte. Als de jaarlijkse oogst bij agrarische ondernemingen binnen afzienbare tijd in de schuren binnen gehaald moet worden, komen boeren al snel tijd tekort. Gedurende oogsttijd is het altijd een komen en gaan van tractoren en bijbehorende landbouwmechaniek. Het efficiënt werken is hierbij van uiterst belang. Op het moment dat er vervangende apparatuur, onderdelen of ander (ook relatief zwaar) materiaal gehaald of gebracht moet worden, kunnen er knelpunten in de planning ontstaan.

Meijering Koeriers werkt voor en met boeren in geheel Nederland samen aan logistieke oplossingen voor problemen, ook onder tijdsdruk en op incourante tijden. Bij het vervoeren van landbouw- en landbouwgerelateerd materiaal door Meijering Koeriers Groningen kunt u bijvoorbeeld denken aan het volgende:

  • Tractor door koerier laten vervoeren met multitransporter tot 2000kg.
  • Vervoer minikraan, kopeg, ploeg of hooischudder door koerier
  • Transportbedrijf agrarische sector
  • Transporteren van minishovel of bobcat
  • Koerier voor quad Groningen
  • Landbouwonderdelen en/of hydraulische onderdelen door een koerier laten vervoeren

Vervoerskosten koerier voor landbouw

Een aantal zaken zijn van invloed op de offerteprijs. Allereerst is het de vraag of het een éénmalige rit is, of dat de werkzaamheden periodiek of vaste of flexibele dagen en tijden uitgevoerd moeten worden. Vervolgens wordt er – afhankelijk van de te vervoeren materialen, het aantal af te leggen kilometers en de omvang van de producten – door Meijering Koeriers altijd  juiste prijs-kwaliteitsverhouding geboden. Er wordt vanuit Groningen stad door geheel Nederland gehaald en bezorgd. Uiteraard is internationaal transpor

Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard tal van andere voorbeelden mogelijk voor het vervoeren van landbouwgerelateerde middelen; zo lang het binnen de maximaal toegestaan afmetingen en gewichten past, denkt Meijering Koeriers graag met u mee. Onder het motto “goed verzorgd, goed bezorgd” werken wij stipt en altijd nauwkeurig. De prijs van het transport hangt bij ons samen met het aantal te rijden kilometers en de vrachtspeciificaties. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Direct contact? 06-18593886info@meijeringkoeriers.nl of vul kort het onderstaande formulier in, u krijgt uw prijs direct online:

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Landbouw