Koerier zitmaaiers en tuintrekkers

Meijering Koeriers rijdt vlot en voordelig!

Ergens in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk een (partij) zitmaaiers, tuintrekkers, tuinfrezen of ander rollend tuinmaterieel gekocht, maar niet de mogelijkheid of de tijd beschikbaar om dit te vervoeren? Dan zijn we u graag van dienst.

Voor zowel bedrijven als particulieren is het interessant om zitmaaiers of tuintrekkers te laten vervoeren door een koerier. Deze goederen zelf afhalen vergt in eerste instantie tijd en in tweede instantie geschikt materiaal. Indien u zelf niet over dit materiaal beschikt, nemen wij u graag de vervoersklus uit handen. Wij hebben ruimschoots ervaring met bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

  • John Deere zitmaaier laten vervoeren door een koerier
  • Kubota tuintrekker laten transporteren
  • Op de veiling gekochte zitmaaiers laten vervoeren
  • Tuinfrees laten vervoeren door een koerier
  • Minikraan laten vervoeren door een koerier
  • Mini shovel laten transporteren

Prijs vervoer tuintrekker of zitmaaier

Afhankelijk van het gewicht en de te overbruggen afstand stellen wij voor de vervoersklus altijd een geschikte prijs voor u op. De mate waarin haast geboden is, wordt hier ook in meegenomen omdat wij in gevallen van ruime planning vaak een combinatierit kunnen samenstellen zodat het transport relatief goedkoper wordt. Dit is altijd maatwerk waarover wij graag met u in overleg gaan.

De capaciteit die wij kunnen leveren gaat tot 3000 kg, gecombineerd met een laadoppervlakte van +/- 5 meter. Het is dus interessant om gecombineerd vervoer toe te passen. Wij helpen u graag!

Direct contact

Even bellen om een transport door te spreken is het eenvoudigst: 06 18 59 38 86. Maar het contactformulier op deze pagina invullen kan ook.

Uw prijs direct online

    Foto’s vervoer zitmaaier of tuintrekker door koerier