Vaste transportroutes Scandinavië

Koerier van Groningen naar Zweden en Scandinavië

Meijering Koeriers heeft wekelijks een vaste transportroute als koerier Scandinavië naar Zweden. Via Duitsland, Denemarken en aansluitend Scandinavië wordt er standaard wekelijks vervoerd voor een vaste opdrachtgever. Omdat de kilometers gereden worden, is aanvullend transport richting Scandinavië een aantrekkelijke mogelijkheid bij Meijering Koeriers Groningen. Normaal gesproken wordt er met een relatief kleine wagen gereden, maar uiteraard is de inzet van een grotere wagen, bijvoorbeeld een bakwagen (eventueel met gekoppelde multitransporter) altijd bespreekbaar.

Prijs koerier Scandinavië

Vaste of incidentele ritten naar Zweden, Denemarken, Finland of Noorwegen? Meijering Koeriers Groningen is u uw graag van dienst als koerier naar de Scandinavische landen. De route die wordt gereden maakt dat de kilometers wekelijks relatief goedkoop bij ons ingekocht kunnen worden. Tussenstops in bijvoorbeeld Oldenburg, Bremen, Hamburg en Flensburg liggen voor ons op de route. De prijs voor een koerier naar Scandinavië wordt door een aantal factoren beïnvloed. Allereerst het type wagen dat ingezet moet worden om de klus te klaren. Des te groter en zwaarder het transport, des te hoger de kilometerprijs. Het is even afhankelijk van het type wagen en de omstandigheden op de laad- en/of loslocatie wat het uiteindelijke bedrag zal zijn. Meijering Koeriers levert maatwerk en werkt flexibel. Hierdoor is alles bespreekbaar voor aantrekkelijk geprijsd koerierswerk naar Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

Uw prijs direct online of telefonisch contact?

Nieuwsgierig naar het exacte tarief voor uw rit? We maken graag kennis en gaan graag voor u op weg. Directe info? Geef ons een belletje op 06-18593886 of vul het formulier in op de pagina.

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Scandinavië