Caravan laten vervoeren? Meijering Koeriers is u graag van dienst!

Caravan gekocht voor komende zomer, maar geen tijd om deze te halen?

Heeft u een caravan gekocht, maar is deze niet rijdbaar of betreft het een importcaravan die vanuit het buitenland naar Nederland getransporteerd moet worden? Meijering neemt u de beschikbare tijd, de moeite en/of de onmogelijkheid uit handen.

Rijdend of niet-rijdend, Meijering levert caravantransport op maat.

In het geval van een restauratieproject zoals wij recentelijk aantroffen bij een oldtimer caravan is het niet altijd mogelijk om deze rijdend op bestemming te krijgen. Bijvoorbeeld door een verrotte bodem, een niet functionerende oplooprem of broze banden. De multitransporter van Meijering Koeriers heeft gelukkig geen van de hiervoor beschreven problemen en takelt caravans tot 2500 kg moeiteloos via een elektrische lier op het vervoersplateau.

Caravan importeren zonder ééndagskenteken en lange rit

Ook kan het voorkomen dat u omwille van tijd niet zelf in de gelegenheid bent de door u gekochte caravan elders uit de Benelux of bijvoorbeeld Duitsland te halen. De administratieve rompslomp van bijvoorbeeld het aanvragen van een ééndagskenteken kunt voorkomen door de caravan te laten vervoeren Meijering Koeriers. Zo is het al vlot de meest voordelige en veilige keus!

Prijs caravantransport

Direct uw prijs weten? We staan u graag te woord.

Afhankelijk van de prijs, afstand en de te vervoeren caravan maken we voor u altijd een nette prijs. Is er haast geboden? Dan is spoedvervoer ook een optie. Geen haast? Dan proberen we altijd een combinatierit voor u te plannen, waardoor u in sommige gevallen een voordeligere kilometerprijs geboden kan worden. De prijs van caravantransport is afhankelijk van de volgende zaken:

  • Hoeveel kilometers bedraagt de rit?
  • Is de caravan veilig rijdbaar?
  • Dient de multitransporter ingezet worden voor het transport?
  • Zijn er naast het voertuigtransport ook aanvullende zaken die geregeld moeten worden?
  • Is er sprake van spoed, of kan er mogelijk een combinatierit gepland worden?
  • Is het een incidentele klus, of bent u terugkerend klant?

Caravantransport van- en naar Groningen, door geheel Nederland en/of caravanimport vervoer? Meijering Koeriers Groningen rijdt stipt, voordelig en altijd volgens afspraak.

Uw prijs direct online?

    Foto’s Caravantransport