Koerier Staal, Zink, Aluminium en andere metalen

Meijering koeriers rijdt op afspraak en altijd goed gezekerd.

Als koerier Groningen werken we bij Meijering Koeriers met regelmaat voor bedrijven in de staal- zink- en aluminiumindustrie. Dit betreft niet zozeer de producenten van de grondstoffen, maar meer de verwerkende bedrijven. Met onze multitransporter en L2H2 Mercedes Sprinter zijn wij in staat relatief lange lengtes en relatief hoge gewichten te vervoeren, zonder dat er hiervoor een compleet vrachtwagentransport georganiseerd hoeft te worden. Vanzelfsprekend drukt dit de vervoerskosten, wat het interessant maakt om staalconstructies, zinkconstructies en aluminiumconstructies te laten vervoeren door Meijering Koeriers.

Wat wordt er zoal vervoerd?

Gezien het feit dat er ontzettend veel toepassingen voor deze metaaltypes zijn, zijn er legio mogelijkheden voor vervoer. Bij Meijering Koeriers werken we onder andere voor de volgende bedrijfstakken:

 • Koerier voor constructie, machine- en gereedschapsstaal
 • Staalconstructie laten vervoeren door koerier
 • Aluminiumconstructie laten vervoeren door koerier
 • Aluminium trussen laten vervoeren
 • Koerier voor zinken dakgoten
 • Koerier verzinkerij
 • Koerier voor verchroomde autobumpers
 • Koerier voor metaal en metalen delen
 • Koerier stalen spanten
 • Plaatstaal laten vervoeren door koerier

Wat kost het laten vervoeren van staal, aluminium en zink door een koerier?

Er zijn drie factoren die de uiteindelijke vervoersprijs bepalen. Ten eerste de mate waarin er haast geboden is bij het vervoer. Indien dit niet het geval is, wordt de kans dat er gecombineerd gereden kan worden groter. Als de rit voor meerdere opdrachtgevers gecombineerd kan worden, dan drukt dit de kilometerprijs. Een tweede factor die van invloed is op de uiteindelijke ritprijs is het aantal gereden kilometers, gecombineerd met de actuele brandstofprijs. Gezien het feit dat dat brandstofprijzen relatief hoog zijn, maar ook fluctueren, kunnen we u het kilometertarief het beste geven op het moment dat de vervoersopdracht actueel is. Als laatste kan het te vervoeren product van invloed zijn op de prijs. Indien we zonder zware aanhanger kunnen rijden, dan is het vervoer in de regel eenvoudiger en vlotter te realiseren. Daarnaast zijn de laad- en lostijden van invloed op de manier waarop we het vervoer uit kunnen voeren: des te vlotter geregeld, des te scherper kunnen we voor u rijden!

Laden en Lossen: voorbereiden en plannen is de sleutel!

Plaatstaal, zinkconstructies en andere metaalproducten zijn in de regel zwaar en onhandig. Dit hoeft geen struikelblok te zijn, mits het vervoer goed voorbereid is. Hierbij is het goed om op de laad- en losplaats de werkzaamheden voor te bereiden. Is er een heftruck nodig? Zijn hiervoor alle benodigde randzaken aanwezig? Is er contact met iemand op de laadplaats waarmee er een exacte tijd is afgesproken? Zijn de losfaciliteiten op orde en is er hiervoor ook een exact moment gepland? Allemaal zaken die vanzelfsprekend lijken, maar altijd de nodige communicatie verwachten. Gelukkig beschikken we bij Meijering Koeriers over het juiste materieel en de juiste ervaring, zodat we u op de gebruikelijke, persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn..

Staal, zink, aluminium of andere metaalconstructies laten vervoeren door een koerier?

We horen het graag van u. Voor een directe prijs en bijbehorend vervoersmoment kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Bel Tino: 06-18593886 of vul kort het onderstaande formulier in:

Uw prijs direct online

  Foto’s Koerier Staal, Zink, Aluminium