Motor laten transporteren door koerier?

Meijering Koeriers werkt als maatwerkkoerier voor motor / motorfiets

Als veelzijdig (internationaal) koerier vervoert Meijering Koeriers alles wat binnen de gestelde richtlijnen vervoert mag worden op de door ons gebruikte multitransporter. Naast koerier voor schadeauto’s, oldtimers en auto’s zijn we werkzaam als koerier voor motor, zijspan en motorfietsonderdelen. Dit gebeurt voor uiteenlopende opdrachtgevers, die zowel in de particuliere als in de zakelijke markt actief zijn. Leuke klussen, waarbij er een veelzijdigheid aan opdrachtgevers om de hoek komt kijken: van verzamelaar tot coureur en van vakantierijder tot internationaal motorhandelaar.

Hoe verloopt het vervoeren van motoren?

Dit is in eerste instantie afhankelijk van de ontstane situatie. Indien er (spoed) pechhulp nodig is, bijvoorbeeld bij een in Frankrijk gestrande motorrijder uit Nederland, dan moet er snel geschakeld worden om de juiste hulp te kunnen bieden. In bijna alle gevallen ligt hiervoor een passende oplossing klaar. Het is betrekkelijk simpel: u geeft de situatie telefonisch door, we plannen het vervoer en dit vindt vervolgens volgens afspraak plaats.

Als het transport minder “ad-hoc” is en er gepland kan worden, dan biedt dit zowel voor de opdrachtgever als ons een handigere uitgangspositie. Het transport kan beter gepland worden, de vervoersprijs kan efficiënter aangewend worden en het laten vervoeren van een motor, zijspan of crossmotor door een koerier kan – indien gewenst – meerdere motoren omvatten.

Waarvoor kunt u terecht bij Meijering Koeriers?

  • Het laten vervoeren van motoren
  • Koerier voor motor, zijspan, crossmotor
  • Koerier voor motor- en bromfietsonderdelen
  • Pechhulp Groningen motor en motorvakantie
  • Motor door koerier laten vervoeren na aankoop
  • Internationaal koerier crossmotoren en motoren (import / export)

Prijs koerier motor, crossmotor, zijspan

De vervoersprijs hangt altijd samen met het aantal gereden kilometers, de mate waarin er spoed geboden is en in hoeverre de opdracht herhalend is en als combinatierit gezien kan worden. Echt maatwerk dus. Om dit goed met u te kunnen overleggen is het handig om telefonisch met ons de situatie door te spreken. Hiervoor kunt u 24/7 bellen op 06-18593886 (Tino). Ook is het mogelijk om een korte situatiebeschrijving achter te laten via deze site, dan nemen we altijd binnen een werkdag contact met u op.

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Motor, Crossmotor, Zijspan