Koerier Grote Dierbenodigdheden

Paardenbox, Vogelkooi of Terrarium laten vervoeren? Meijering Koeriers is gespecialiseerd in het zorgvuldig vervoeren van relatief grote dierbenodigdheden, waarbij het bijvoorbeeld kan gaan over verkoop of aankoop via Marktplaats, maar ook het vervoer van nieuwe levering vormt geen enkel probleem. Voor het vervoer beschikken we over meerdere vervoersmiddelen, zodat voor iedere klus het juiste vervoersmiddel kan worden ingezet. De prijs van het vervoer is in sterke mate afhankelijk van het aantal kilometers, hetgeen er vervoerd moet worden en in hoeverre er sprake is van spoed bij de klus. Voorafgaand aan het vervoer is het zaak om gezamenlijk te overleggen hoe het laden en lossen van het te vervoeren goed geregeld zal worden. Hierin denken we uiteraard graag met u mee.

Grote Dierbenodigdheden laten vervoeren door koerier

Voor het vervoer van grote dierbenodigdheden door Meijering koeriers kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende klussen:

  • Paardenbox laten vervoeren door koerier
  • Hondenhok (in veel gevallen de metalen buitenconstructie) laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor kippenhokken, voliéres en vogelkooien
  • Koerier voor aquarium en terrarium
  • Cavia- en/of hamsterkooi(en) laten vervoeren door koerier
  • Kattenkrabpaal laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor dierenwinkel en plantenwinkel

Hoe wordt het transport uitgevoerd?

Allereerst is het zaak dat er telefonisch contact gelegd wordt, of dat u via deze pagina het online aanvraagformulier invult. Omdat wij dagelijks internationaal rijden, verschilt onze planning van dag tot dag. Op basis hiervan kunnen wij een concreet voorstel doen voor een vervoersmoment, waarbij er vervolgens afspraken gemaakt kunnen worden over combinatietransport (kostendrukkend), laden/lossen en andere vervoerseisen waarvan sprake kan zijn. Het transport wordt zorgvuldig en altijd goed gezekerd voor u uitgevoerd, zodat u voor het vervoer van de grote dierbenodigdheden ontzorgd wordt. Het is goed te vermelden dat er ook gekoeld transport mogelijk is bij Meijering Koeriers. Mocht u hiervoor een prijsindicatie willen ontvangen, aarzel dan niet contact op te namen.

Dierbenodigdheden laten vervoeren? We denken graag met u mee.

Omdat iedere klus anders is, is het plannen en berekenen eigenlijk altijd maatwerk. Bij Meijering Koeriers hanteren we scherpe tarieven en werken we volgens afspraak onder het motto “goed verzorgd is goed bezorgd“. Aanvullende informatie, of een rit plannen?

We vernemen het graag. Bel ons op 06-18593886 of ga naar contact.