Koerier veilinggoederen – Meijering Koeriers Groningen

Meijering koeriers vervoert graag na het vallen van de hamer!

Iets gekocht op de veiling, maar geen tijd of mogelijkheden voor goed vervoer? Meijering Koeriers Groningen biedt als koerier veilinggoederen altijd service op maat! Vaak is het aankopen van bijvoorbeeld bedrijfsinventaris, omvangrijke zakelijke goederen of failissementsgoederen aantrekkelijk op de veiling. Een bestelling is na het vallen van de hamer direct geplaatst en de betaling vlot geregeld. Maar dan moeten de vaak relatief grote goederen nog van A naar B. Iets waar tijd, energie en efficiënter te besteden kosten mee gepaard gaan. Meijering Koeriers biedt als koerier voor veilingen in geheel Nederland vervoer op maat. Van grote horecakeuken tot veegmachines van formaat, we vervoeren het graag voor u! Op het gebied van service werkt Meijering Koeriers altijd stipt volgens afspraak en worden er altijd concurrerende tarieven geboden.

Iets op de veiling gekocht? Meijering Koeriers, ook internationaal.

Als koerier, werkzaam vanuit Groningen, is Meijering Koeriers trots op de samenwerking die met Online veilingmeester (OVM) opgebouwd is. Voor wat betreft de werkzaamheden als koerier voor veilingen behoort internationaal vervoer uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het is goed om te vermelden dat er vanuit Meijering Koeriers een directe lijn naar zowel Scandinavië en België / Noord-Frankrijk ligt. Hierdoor kan internationaal transport van veilinggoederen in sommige gevallen verwerkt worden in een combinatierit, waardoor de prijs van de te vervoeren goederen aantrekkelijker wordt. Bij onze werkzaamheden kunt u o.a. denken aan het volgende:

  • Geveilde goederen laten vervoer door koerier
  • Koerier voor veiling
  • Geveilde auto’s laten vervoeren
  • Geveilde horeca apparatuur laten vervoeren
  • Geveilde agrarische goederen laten vervoeren door koerier
  • Geveilde speeltoestellen laten vervoeren door koerier
  • Veiling bedrijfsinventaris laten vervoeren

Prijs koerier veilingartikelen

De mogelijkheden voor vervoer zijn door ons onlangs hernieuwde wagenaanbod legio: een bakwagen, een verlengde transportwagen, bestelauto’s en een plateauwagen tot 3 ton behoren tot de mogelijkheden. Welk type vervoer u voor uw veilingaankopen ook zoekt, er ligt altijd op korte termijn een juiste oplossing voor u klaar.

Informatie? Bel 06-18593886 of vul kort het onderstaande formulier in, u krijgt uw prijs direct online:

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Veilinggoederen