Autotransport in Drenthe – Meijering Koeriers

Stipt, veilig en aantrekkelijk geprijsd

Auto laten vervoeren in Assen, Emmen, Coevorden of de regio? Meijering koeriers is je graag van dienst met stipte service, veilig vervoer en aantrekkelijke ritprijzen. Alle autotransporten die wij in Drenthe uitvoeren hebben de mogelijkheid om maximaal twee auto’s tegelijkertijd te transporteren. Hiervoor wordt onze Mercedes autotransporter i.c.m. bijbehorende aanhanger als vervoerscombinatie aangeboden.

Autovervoer Drenthe voor bedrijf en particulier

Wij streven er altijd naar de te rijden kilometers zo efficiënt mogelijk te benutten. Daarom zijn combinatietransporten vaak het voordeligst. Heeft u één auto te vervoeren, maar is er in mindere mate sprake van tijdsdruk? Dan kunnen we het transport vaak combineren met een ander transport, waardoor de vervoersprijs daalt. Uiteraard worden al onze autotransporten professioneel gezekerd. Omdat onze combinatie multifunctioneel inzetbaar is, kunnen wij ook combinatietransporten met bijvoorbeeld motoren, tractoren, oldtimers of vergelijkbaar rollend materiaal uitvoeren. Zoals je begrijpt zijn de mogelijkheden legio. Bij Meijering Koeriers kunt u o.a. terecht voor onder meer het volgende:

  • Auto laten vervoeren Emmen, Assen, Hoogeveen
  • Oldtimervervoer Drenthe
  • USA import auto’s laten vervoeren Beilen, Meppel, Coevorden
  • Autotransport voor garage Drenthe
  • Ritprijzen bespreekbaar bij combinatierit
  • Dubbele lading mogelijk
  • Aanvullende lading (onderdelen etc.) mogelijk

Meijering Koeriers 24-uurs service

Indien er sprake is van een spoedsituatie zijn wij op 06-18593886 bereikbaar voor 24-uurs service. Naast autotransport met spoedservice bieden wij ook afsleepservice in Drenthe, zonder aanvullende lidmaatschapsverplichting.

Werkgebied autotransport Drenthe

Meijering koeriers rijdt op het gebied van autotransport zowel nationaal als internationaal. Voor wat betreft internationale transporten in de auto im- en export branche bieden wij dienstverlening op maat. Dit houdt in dat er voor wat betreft de vervoersprijzen aanvullende (prijs)afspraken mogelijk zijn. Met regelmaat rijden wij in Duitsland, Zweden en de Benelux voor autogarages uit Noord-Nederland. Deze transporten zijn niet in alle gevallen dubbel geboekt, zodat im- en/of export van auto’s via onze vervoersservice al snel rendabel wordt. Omdat iedere rit anders is en onze planning van dag tot dag gewijzigd wordt, is het handig om voor de actuele situatie telefonisch contact op te nomen, zodat we u kunnen ondersteunen bij autotransport van, naar en uit Emmen, Assen, Coevorden en de regio. No-nonsens persoonlijke service, bel Tino: 06-18593886  of ga naar contact.

We informeren u graag direct en eventueel online

Direct (online) een prijs voor autotransport Groningen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in of bel: 06-18593886

    Foto’s Autotransport Groningen – Meijering Koeriers