Koerier Tuin & Terras – Meijering Koeriers neemt u het zware werk uit handen!

Tuinpalen, schuttingconstructies groenproducten laten vervoeren Groningen

Het gebrek aan beschikbare tijd, het ontbreken van een trekhaak of een beschikbare aanhanger (die gehaald, gehuurd en geretourneerd moet worden) zorgt ervoor dat particulieren bij het afhalen van (gebruikte) bouwmaterialen voor bijvoorbeeld schuttingen, veranda’s, carports, vijvers en kassen qua vervoer regelmatig tegen grenzen aan lopen. Een Koerier Tuin & Terras biedt uitkomst. Voor vergelijkbare vervoerskosten is de keuze voor de inzet van een koerier vlot gemaakt. Vanuit Groningen werkt Meijering Koeriers aan het afhalen en bezorgen van materialen voor Tuin & Terras, zowel voor bedrijven als particulieren.

Hoe gaat Meijering Koeriers Groningen te werk bij het vervoer van Tuin & Terras producten?

De aanwezigheid en beschikbaarheid van een uiteenlopend wagenpark, bestaande uit een bakwagen, een bus, een drie-assige autotransporter en bestelwagens zorgt ervoor dat er voor iedere klus een passende oplossing is! Vooral tijdens het voorjaar en in de loop van de zomermaanden zijn leveranciers voor tuin- en terrasproducten ontzettend druk met bestelling en bezorging van uiteenlopende producten. Grote plantenbakken, schuttingen, vijverbakken, kas- en kasmaterialen, maar ook planten met kluit, brede zonneschermen en al het andere dat om de woning geplaatst kan worden. Dit zorgt ervoor dat levertijden vaak relatief lang zijn, of in het geval van de aankoop van gebruikte goederen, vervoer al snel een lastige kwestie wordt. Meijering Koeriers voorziet in vlotte levering op maat. Bij het vervoer voor tuin en terras door Meijering Koeriers Groningen kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan de volgende werkzaamheden:

 • Schutting laten vervoeren door koerier Groningen
 • Veranda materialen laten vervoeren
 • Vijverbak en/of vijverfilter laten vervoeren
 • Planten en bloemen laten vervoeren door koerier Groningen
 • Gebruikte kas laten vervoeren door koerier
 • Pallets (sier) bestrating laten vervoeren
 • Vervoer grasrollen of kunstgras door koerier
 • Tuinpalen en tuinhout laten vervoeren
 • Zwarte grond en/of geel zand laten vervoeren Groningen

Prijs Koerier Tuin en Terras

Afhankelijk van de te vervoeren materialen, het aantal af te leggen kilometers en de omvang van de producten, is Meijering Koeriers altijd in staat u de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Er wordt vanuit Groningen stad door geheel Nederland gehaald en bezorgd. Uiteraard is internationaal transport ook mogelijk, maar dit komt gezien de aard van de beschreven werkzaamheden slechts incidenteel voor. Op basis van uw specifieke situatie informeren we u graag over de (on)mogelijkheden en bijbehorende prijs! Informatie? Bel 06-18593886 of vul kort het onderstaande formulier in, u krijgt uw prijs direct online:

Uw prijs direct online

  Foto’s Koerier Tuin & Terras