Sleepdienst Groningen

Meijering Koeriers is 24/7 bereikbaar!

Het komt redelijk vaak voor dat er pech onderweg ontstaat, maar de bestuurder niet de beschikking heeft over een pechhulp abonnement. Voor zakelijke rijders is dit vaak een must, maar voor particulieren al snel een relatief dure aangelegenheid. Een sleepdienst inhuren, of bij voorbeeld een bergingsbedrijf, is duur. Tenminste, dit is het argument van de aanbieders van pechulp abbonnementen. Meijering Koeriers werkt als sleepdienst Groningen op een andere, voordeligere wijze.

Sleepdienst per direct? Laat het ons weten

Dat het afslepen van uw auto niet duur hoeft te zijn, bewijst Meijering Koeriers Groningen. Bij Meijering Koeriers bieden wij een 24/7 beschikbare sleepdienst, zonder dat hiervoor abonnementskosten noodzakelijk zijn. Het werkt betrekkelijk simpel: u belt, wij halen uw auto en zetten u af.

Hoe zit het dan met mijn auto?

Uw auto wordt vervoerd op onze autoambulance en wordt afgezet bij een adres naar uw keuze. De autoambulance is voorzien van een zware electrische lier. Mocht u verder van huis zijn, dan bestaat ook de mogelijkheid uw auto tijdelijk te stallen bij onze loods. Op het moment dat u vervolgens afspraken heeft gemaakt met ons of bijvoorbeeld uw garage, dan worden er vervolgstappen genomen om het geheel netjes af te ronden

Wat kost het afslepen van mijn auto?

Dit is afhankelijk per situatie. Maar het is de moeite waard ons een belletje voor directe hulp te geven: 06-18593886. Van invloed op de prijs zijn een aantal zaken:

  • De plaats waar de auto afgesleept dient te worden
  • De plaats waar de auto naar toe vervoerd moet worden
  • De plaats waar u naar toe gebracht moet worden
  • Het tijdstip. Tijdens kantooruren hanteren wij een ander tarief dan buiten kantooruren.

Kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons weten!

Onze 24-uurs bereikbaarheid als sleepdienst in Groningen garandeert dat u vlot geholpen wordt. Niet direct een sleepdienst nodig, maar op termijn? Ook dan zoeken wij samen met u de voordeligste oplossing. In dit geval is het handig om online contact op te nemen.