Pallettransport Groningen – Meijering Koeriers

Wat kunt u verwachten?

Naast kleinere koeriersvrachten, bijvoorbeeld brieven of dozen, kunt u bij Meijering Koeriersdienst Groningen ook terecht voor grotere (internationale) (pallet)zendingen, daarmee biedt Meijering Koeriers met pallettransport Groningen een volledig pakket. Bij een deze ladingen kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het vervoeren van een pallet, maar ook voor volledige ladingen draaien wij onze hand niet om! Het betreffen hier veelal vrachten boven de 500 kilo.

Hoe gaat pallets laten vervoeren in Groningen door Meijering Koeriers in z’n werk?

Ten eerste wordt de zending telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website in concept aangemeld. De contactgegevens staan hieronder vermeld. Ten tweede wordt er direct een planning en kosteninventarisatie op maat gemaakt. Na akkoord wordt het pallettransport volgens afspraak uitgevoerd. Na afloop van het transport is er – vanzelfsprekend – ruimte voor evaluatie.  Meijering Koeriersdienst Groningen werkt altijd op basis van concrete en heldere afspraken.

Contact? Dit zijn onze gegevens.

Meijering Koeriers

Leningradweg 6c
9723TP Groningen
E-mail:
info@meijeringkoeriers.nl
Mobiel:
06-18593886

Pallet Transport Groningen met ADR-certificering

Meijering Koeriers Groningen werkt voor buitenproportionele zendingen samen met ADR-gecertificeerde partnerondernemingen. Het materieel waarmee de zendingen verscheept worden is daarnaast volledig ADR-uitgerust.

pallettransport Groningen - Meijering Koeriers

Foto’s pallettransport – Meijering Koeriers Groningen