Koerier Nederland

Meijering Koeriers helpt u direct op weg!

Meijering koeriers werkt voor en door geheel Nederland. Dat onze standplaats Groningen is, neemt het feit dat wij voor opdrachtgevers in geheel Nederland werkzaam zijn niet weg. Op het gebied van regulier vervoer, autotransport, maatwerktransport en medisch / juridisch transport zijn wij u graag van dienst.

Koerier Nederland – welke wagens zijn er beschikbaar?

Door grote diversiteit in het wagenpark van Meijering Koeriers is er voor iedere klus, groot of klein, de juiste transportmogelijkheid voor handen. Autotransport vindt plaats door middel van onze drie-assige multitransporter, waarop ook bijvoorbeeld pallets, horeca-apparatuur of technische apparatuur vervoerd kan worden. Voor een overzicht, kijk op “maatwerk transport”. Daarnaast zijn er meerdere bestelauto’s (ook lengte 2 en hoogte 2) beschikbaar en kunt u voor relatief klein vervoer gebruik maken van onze bestelwagens. Afhankelijk van de klus, helpen we graag u hierbij de juiste keuze te maken.

Aanvullende diensten

Naast reguliere transporten heeft Meijering Koeriers zich als koerier Nederland gespecialiseerd in maatwerkvervoer, hierbij kunt u denken aan het volgende:

Prijzen vervoer Nederland

Een overzicht van onze tarieven vindt u op deze pagina. We willen hierbij wel de kanttekening maken dat de koeriersritten binnen Nederland in veel gevallen maatwerk zijn. Ook in onze tarieven hanteren wij de flexibiliteit die u bij onze planning ervaart. Betreft het bijvoorbeeld herhalingswerkzaamheden, dan kunnen er ook over de tarieven aanvullende afspraken gemaakt worden. Even een belletje geven is hierbij het makkelijkst: 06 1859 3886

Contact – Koerier Nederland

    Foto’s