Oldtimer laten transporteren in binnen- en buitenland?

Meijering Koeriers rijdt vlot, veilig en voordelig!

Meijering Koeriers heeft ruimschoots ervaring met het transporteren van oldtimers binnen de Europese grenzen. Er worden met regelmaat uiteenlopende oldtimers van- en naar Nederland getransporteerd. Ons transport vindt plaats op basis van het motto “goed verzorgd is goed bezorgd” en verloopt altijd op basis van goede afspraken en duidelijke tarieven. Op onze multitransporter vinden bijvoorbeeld prachtige oude mercedessen, BMW’s, Fransozen en amerikanen, maar ook diverse bromfietsen en antieke tractoren hun weg naar de nieuwe plaats voor bestemming. Of voor direct gebruik, of aangeboden ter restauratie. Oldtimertransport trekt altijd bekijks langs de weg; we doen het dan ook graag!

Hoeveel en wat kan er vervoerd worden?

Hierin is flexibiliteit onze kracht. Er zijn namelijk drie verschillende manier om uw oldtimer(s) te laten vervoeren:

  • Oldtimer in Europa laten vervoeren via bemande autotransporter
  • Multitransporter huren Groningen voor oldtimervervoer
  • Maximaal drie(!) auto’s in één rit laten vervoeren via bemande dubbele multitransporter

Het laatste punt verdient enige toelichting. Meijering Koeriers beschikt namelijk naast de verhuur van een onbemande autotransporter en de verhuur van een bemande autotransporter sinds eind 2020 over een dubbele multitransporter, getrokken door zware, omgekeurde Mercedes Sprinter in huiskleur rood. Op deze dubbele multitransporter kunnen twee voertuigen geplaatst en vervoerd worden in één rit. Indien het een situatie met drie voertuigen betreft, waarbij één van de voertuigen juridisch en mechanisch rijklaar is, kunnen er met behulp van een bijrijder maarliefst drie voertuigen in één rit geïmporteerd of geëxporteerd worden. Maximaal effect uit de gereden kilometers, iets waar iedereen volgens ons baat bij heeft.

Prijs oldtimervervoer Europa

De prijs om oldtimer auto’s, tractoren, motoren en/of bromfietsen te laten vervoeren is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste het aantal kilomters dat gereden moet worden. Daarnaast is het de vraag of er onbemand of bemand gereden wordt en of het meerder voertuigen betreft. Hiervoor komt eigenlijk altijd een stukje maatwerk om de hoek kijken, waarover wij u graag informeren. Dit kan telefonisch via 06-18593886 of via het onderstaande formulier.

Uw prijs direct online

    Foto’s oldtimertransport Europa