Koerier automaterialen Groningen?

Meijering koeriers – (spoed)vervoer automaterialen op maat.

Zowel garagehouders als particulieren komen dikwijls in een situatie terecht waarbij auto onderdelen gehaald en/of gebracht moeten worden. Meijering koeriers biedt onderdelentransport door geheel Europa aan. Vanuit standplaats Groningen zijn er onder andere een Transporter, een bakwagen en een multitransporter met een platte bodem beschikbaar. Hiermee kunnen wij onderdelentransport tot 3500kg uitvoeren. Daarnaast behoort spoedvervoer van kleine, specialistische onderdelen, of bijvoorbeeld onderdelen op maat ook tot de mogelijkheden. In veel gevallen is het inhuren van een onderdelenkoerier kostenefficiënter in vergelijking het zelf uitvoeren van het transport, gezien de inzet van manuren, brandstof en in het verlengde hiervan de afschrijvingen.

Hoe gaat het onderdelentransport in z’n werk en wat kost het?

Bij Meijering Koeriers werken we op basis van 24/7 beschikbaarheid. Dit houdt in dat u altijd bij ons terecht kunt. Op basis van een korte inventarisatie wordt er gezamenlijk een planning voor het uit te voeren transport gemaakt. Uiteraard worden hierbij mogelijke laad- en losmogelijkheden en daarnaast mogelijke productspecifieke behandeling meegenomen, zodat er voorafgaand, tijdens en bij de afronding van het transport geen onverwachte situaties kunnen ontstaan.

De prijs van onderdelentransport is afhankelijk van de situatie. Betreft het bijvoorbeeld een motorblok inclusief versnellingsbak, die als spoedtransport ’s nachts internationaal vervoerd moet worden, dan wordt er een ander kilometertarief gehanteerd dan bij regulier nationaal dagtransport van relatief lichte goederen. De prijs is dus afhankelijk van de inzet van het materieel en de mate waarin er spoed is. In ieder geval geldt: alles in goed overleg.

Bij Meijering Koeriers bieden we o.a.

  • Internationaal onderdelentransport door koerier
  • Motorblok en/of versnellingsbak laten vervoeren
  • Auto, boot en motoronderdelen laten transporteren
  • Oldtimer onderdelen laten vervoeren
  • Tractoronderdelen laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor chassis auto

Onderdelen te vervoeren? We zijn u graag van dienst!

Auto onderdelen laten vervoeren door een koerier? Laat het ons weten. We gaan graag de samenwerking aan. Contact opnemen met Meijering Koeriers kan op verschillende manieren. Voor een online prijsopgave vult u het formulier op deze pagina in. Liever persoonlijk contact? We staan u graag te woord. Geef Tino een belletje op 06-18593886

Uw prijs direct online

    Foto’s vervoer automaterialen door koerier