Koerier voor Festival, Podium en Horeca

Meijering Koeriers vervoert vlot, voordelig en op maat!

Bij de organisatie van festivals en vergelijkbare buitenevenement komt een hoop logistiek om de hoek kijken. Podiavervoer, mobiele bars, licht en geluid, grote aluminium trussen, mobiele garderobes en allerhande diverse aankleding. Meijering Koeriers helpt evenementenbureaus en festivalorganisatoren bij het relatief goedkoop oplossen van vervoersvraagstukken omtrent de organisatie van het evenement. Vooral in geval van huurproducten kan het laden, lossen en retourneren van evenementenmaterialen in eigen beheer financieel interessant zijn.

Wat vervoert een koerier voor festival, podium en horeca zoal?

Zoals beschreven zijn de werkzaamheden divers. In het verleden hebben we als koerier voor festivals, podium en aanvullende horeca o.a. al het volgende vervoerd:

  • Koerier voor licht- en geluidstrussen
  • Koerier voor podium en podiumbouw
  • Koerier mobiele bar en mobiele garderobe
  • Toiletwagen en toiletfaciliteiten laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor gekoeld transport naar festival
  • Koerier voor poppodium en theaterzaal
  • Units voor tokenverkoop laten vervoeren
  • Dranghekken laten vervoeren door koerier Groningen

Waarmee vervoert Meijering Koeriers de spullen?

Bij Meijering Koeriers Groningen hebben we diverse vervoersmiddelen beschikbaar: een bakwagen, een grote bus, eventueel met drie-assige autoambulance en reguliere bezorgauto’s voor relatief kleine vrachten. Ook wordt er nauw samenwerkt met collega’s die vrachtwagentransporten en diepladertransporten organiseren. Hierdoor is er voor iedere vervoersklus op relatief korte termijn een passende oplossing te realiseren.

Wat kost een koerier voor festival, evenement of theater?

Het is antwoord hierop is niet eenduidig, aangezien iedere opdracht anders is. Afhankelijk van de huidige brandstofprijs, de te vervoeren items en de mate waarin er gecombineerd vervoer georganiseerd kan worden zijn afhankelijk van de uiteindelijke kilometerprijs die u betaalt. Omdat we u graag van passende informatie en een correcte prijs willen voorzien, is het het handigst om voor een directe prijs even Tino te bellen op 06-18593886. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, dan komen we binnen één werkdag telefonisch bij u terug!

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Festival, Podium en Horeca