Kerstpakketten laten vervoeren door Koerier? Meijering Koeriers helpt u graag.

Spoed of niet, kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Oktober lijkt erg vroeg om bezig te zijn met de kerstdagen. Sterker nog, veel mensen willen niets over de kerst horen, voordat de Sint het land weer verlaten heeft. Echter, de kerstdrukte brengt in het najaar altijd de nodige druk op de transportsector met zich mee. In de afgelopen jaren hebben we bij Meijering Koeriers de nodige ervaring opgedaan met het bezorgen van kerstpakketten bij uiteenlopende bedrijven, stichtingen en (semi) overheden. En uit deze ervaring blijkt dat het verstandig is om vroeg te starten met plannen, zodat onze service optimaal ingezet wordt en er waar mogelijk combinatieritten gepland kunnen worden. Om deze reden is het vanaf 1 oktober mogelijk uw transportaanvraag voor het vervoeren van kerstpakketten (en uiteraard verwante artikelen) bij ons te plaatsen. Dit biedt ons de gelegenheid netjes te plannen, en u de rust om dit alvast geregeld te hebben.

Wat wordt er zoal vervoerd tijdens de feestdagen? En waarvoor kunt u bij ons terecht?

Op het moment dat we onze service enkel beperken tot kerstpakketten, benutten we de mogelijkheden niet volop. Er is bij ons bijvoorbeeld een grote autotransporter beschikbaar, waarop bijvoorbeeld met gemak 50 kerstbomen verpakt in net passen. Kort uiteengezet kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Kerstpakketten laten vervoeren door koerier Groningen
  • Kerstbomen bevoorraden door koerier
  • Het laten bezorgen van kerstpakketten
  • Kerstbomen importeren vervoer

Prijs Koerier Kerstpakketten

Geen rit is hetzelfde. Op basis van hetgeen er vervoerd moet worden, de bijbehorende afstand en het type vervoersmiddel dat we inzetten, maken we altijd de juiste prijs. Naast reguliere bestelwagens is er bij ons ook een grote bus en een drie-assige multitransporter beschikbaar. Welk formaat u ook vervoeren wilt, we bieden vlot een passende oplossing. Bij Meijering Koeriers worden alle ritten gereden onder het motto “goed verzorgd goed bezorgd”!

Direct informatie? Vul kort het onderstaande formulier in of geef ons een belletje: 06-18593886

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Tuin & Terras