Pechhulp Groningen

U staat met pech? Meijering Koeriers Groningen voert uw auto direct af!

Onverwacht tot stilstand gekomen langs de weg in Noord-Nederland en geen ANWB pechhulp beschikbaar? Geen reden tot paniek, bel de Pechhulp Groningen op 06-18593886. Meijering Koeriers voert uw wagen tot 2500kg, indien gewenst met spoed, voor u af! Het afvoeren van de wagen vindt tegen scherp tarief plaats via onze drie-assige multitransporter, die voorzien is van een electrisch gestuurde kabellier. Deze lier trekt uw auto op onze hydraulisch kantelbare aanhanger. Vervolgens wordt uw auto bij de wielen gezekerd en naar een adres naar wens gereden. Is uw auto voorzien van een verlagingsset? Hiervoor is een speciale oprij mogelijkheid beschikbaar, zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan.

Auto met pech af laten voeren in Groningen, Drenthe of Friesland – wat zijn de kosten?

Dit hangt samen met het moment van melding. Tijdens daguren wordt het aantal te rijden kilometers gerekend. Mochten wij toevallig leeg in de buurt zijn, dan wordt er geprobeerd een gecombineerde rit voor u te plannen. Het plannen van pechhulp is maatwerk en vaak ad hoc, daarom is er geen vast opdrachttarief beschikbaar. Wel kunnen we op basis van uw situatie direct een telefonische prijsopgaaf doen: 06-18593886. In de daluren (’s weekends en buiten kantoortijden) rekenen wij hierbij een kleine pechtoeslag. Mocht u niet uit de regio komen, dan is er op ons terrein mogelijkheid tot tijdelijke stalling met een maximum van 5 werkdagen. Uiteraard is vervoer van de rijder en bijrijder(s) naar een adres naar keuze of een nabij gelegen OV-punt ook mogelijk. Complete service!

Auto direct afvoeren? We helpen u 24/7.

Meijering Koeriers Groningen is 24/7 beschikbaar voor pechhulp. Telefonisch contact is hierbij het gemakkelijkst. Mocht de situatie geen spoed met zich meebrengen, maar ook de volgende dag mogelijk zijn, dan is het invullen van een online aanvraag een optie. Hierop wordt de volgende ochtend (telefonisch) gereageerd.

Foto’s pechhulp Groningen – Meijering Koeriers