Afvoeren schadeauto’s Groningen

Meijering Koeriers is u graag van dienst

Meijering Koeriers is de ervaren specialist! Indien een auto schade opgelopen heeft en deze bij een bergingsbedrijf, op een openbare plek, of bij een particulier staat en vervoerd moet worden naar een andere locatie is vervoer op maat mogelijk bij Meijering Koeriers.

In de afgelopen jaren is er door Meijering Koeriers met de drieassige multitransporter al een behoorlijk aantal voertuigen met schade vervoerd. Het gaat dan om voertuigen met motorschade, maar ook om voertuigen waarbij schade aan het chassis, de aandrijflijn of het blik ontstaan is. Afhankelijk van de mate waarin het voertuig nog rolbaar is, wordt er een laadmethode gekozen. Uiteraard bespreken we dit vooraf zodat er op het laadmoment geen onverwachte situaties kunnen ontstaan. De elektrische lier biedt in veel gevallen al de juiste oplossing, maar indien noodzakelijk is laden met bijvoorbeeld een heftruck of verrrijker ook geen probleem.

Internationaal transport schadeauto’s

Niet alleen binnen Nederland, maar ook internationaal werken we mee aan het vervoeren van exportvoertuigen met schade. En wat veel voorkomt is het importeren, (en daarmee het ophalen dus), van auto’s met motorschade waarvan de rest van de auto nog in orde is. Deze voertuigen kunnen binnen Europa tegen voordelig tarief van A naar B gebracht worden. We overleggen altijd met u of een combirit gezien de prijs aantrekkelijk voor u is of dat er veel haast bij is. Qua capaciteit zijn er bij Meijering Koeriers twee autotransporters beschikbaar. Het is dus mogelijk om het vervoer van meerdere voertuigen bij Meijering Koeriers op een dag te plannen. Uiteraard vindt het transport op basis van goed overleg plaats. Om direct tot de juiste oplossing van het vervoer van uw schadeauto te komen, is een belletje het handigst: 06-18593886

Uw prijs direct online?

    Foto’s Schadeauto’s afvoeren