Verhuizingen en studentverhuizingen Groningen.

Directe service? Meijering Koeriers levert graag!

Een kleinere woning, een studentenkamer, appartement of studio is in veel gevallen relatief makkelijk te verhuizen, maar het is wel een tijdrovende klus zonder de juiste (transport)middelen. Het inhuren van een verhuisbedrijf is prijzig (voorrijkosten, uurtarief) en de ingekochte capaciteit al snel te veel voor de situatie. Vaak ontbreekt het aan eigen vervoer en tijd. Het huren van eigen vervoer is prijzig en tijdrovend ten aanzien van het inhuren van een slagvaardig koeriersbedrijf. Hier zijn alle juiste middelen en mankracht direct inzetbaar. Een studentenverhuizing Groningen of verhuizing van ééngezinswoning? Wij helpen u graag.

Studentverhuizing Groningen op maat voor aantrekkelijk tarief.

Meijering Koeriers Groningen verzorgt kleine verhuizingen en studentverhuizingen Groningen. Op basis van de situatie wordt er door Meijering Koeriers een inschatting gemaakt van de omvang van de werkzaamheden. De keuze voor een beschikbare wagen volgt hierop. Bij Meijering Koeriers is er naast een grote bakwagen ook de beschikbaarheid over andere auto’s. Bijvoorbeeld een verlengde transportbus en ook meerdere bestelauto’s zijn inzetbaar. Hierdoor wordt er altijd een wagen op maat geleverd, waardoor de prijs aantrekkelijk gehouden wordt en er efficiënt met de laadruimte kan worden omgegaan. Bij een verhuizing in de binnenstad van Groningen is de inzet van twee bestelwagens bijvoorbeeld al snel aantrekkelijker dan het manoeuvreren met een bakwagen.

Hoe gaat dit in z’n werk?

Tijdens (telefonische) kennismaking gaat Meijering Koeriers graag puntsgewijs met in overleg, zodat er voor iedere situatie een passende oplossing gevonden kan worden. Voor een ééngezins en/of studentverhuizing Groningen is een goed tarief van belang. Naast duidelijke afspraken en een heldere planning zijn dit dan ook onze uitgangspunten. Duidelijk overleg, plezierige en nette samenwerking en uiteraard geen vreemde verrassingen achteraf. Op deze manier zit je met een studentenbudget in mum van tijd in je nieuwe kamer, of verhuis je zonder gedoe je ééngezinswoning naar de nieuwe plek.

Afvoer naar de vuilstort en afgeschreven inventaris? Zo opgelost!

Indien er bij de verhuizing het één en ander aan grofvuil aanwezig is, bijvoorbeeld een kapotte bank of oude eethoek, afgeschreven witgoed of vergelijkbare zaken, dan biedt Meijering Koeriers Groningen ook de mogelijkheid dit met een beschikbare aanhangwagen af te voeren naar de stortplaats. Let wel dat het afvoeren van naar de stortplaats een bijkomende service bij een (studenten)verhuizing betreft, en geen los te bespreken dienst is. Mogelijk kunnen er over (deels) beschikbare inventaris aanvullende afspraken gemaakt worden. Dit is echter afhankelijk van de situatie. Hierover gaan we graag vrijblijvend het gesprek aan.

Foto’s kleine verhuizing en studentverhuizing Groningen door Meijering Koeriers Groningen

Aan de slag.

Studentenkamer, kleine woning, appartement of studio in, naar of vanuit Groningen verhuizen? Het team van Meijering Koeriers Groningen staat voor u klaar!

Vul kort het onderstaande formulier in en ontvang direct de prijs!