Vervoer Aanhangwagens, veewagens en trailers

Meijering Koeriers helpt u graag op weg!

Meijering Koeriers Groningen vervoert aanhangwagens, veewagens en trailers door Nederland en geheel West-Europa. Op de beschikbare drie-assige multitransporter is het mogelijk om – afhankelijke van het type aanhanger en de mogelijkheid tot laden en lossen – meerdere exemplaren in één rit te vervoeren. Dit is vooral voor kleinere, relatief lichte (aluminium) aanhangers interessant. Voor het vervoer van tandemassers, paardentrailers en bijvoorbeeld menwagens is het in veel gevallen lastiger om meer dan twee exemplaren in één transport te passen, maar uiteraard is in goed overleg alles binnen de regelgeving mogelijk.

Bij Meijering Koeriers kunt u onder meer terecht voor het volgende:

  • Koerier voor aanhangwagens
  • Veewagens en menwagens laten transporteren
  • Boottrailers  laten vervoeren door koerier
  • Tandemasser laten transporteren
  • Kiepaanhanger laten vervoeren
  • Paardentrailer laten vervoeren

Het vervoer vindt altijd plaats op basis van vooraf gestelde afspraken. Hierin is het altijd mogelijk om cominbatievervoer te plannen, zodat de uiteindelijke rit voor u relatief goedkoper wordt, en er met minder gereden kilometers meer resultaat behaald wordt. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

Prijs aanhanger door koerier laten vervoeren

Afhankelijk van de termijn waarop het vervoer plaats moet vinden en het aantal kilometers dat gereden moet worden, wordt er gezamenlijk met u voorafgaand aan de werkzaamheden een prijs afgesproken. Op het moment dat de werkzaamheden op reguliere basis herhaald worden, is het mogelijk om prijsafspraken hierover te maken. In goed overleg is er veel mogelijk.

Hoe gaat het aanhangertransport in z’n werk?

Nadat de voorwaarden rondom het transport met u overeengekomen zijn, is het belangrijk om kort te sluiten hoe het laden en lossen plaats zal vinden. In het geval van een enkele wagen is in veel gevallen een ander voertuig met trekhaak voldoende, maar bij combitransporten is een aanhanger al snel een vereiste. Met het laden en lossen hiervan is meer dan voldoende ervaring beschikbaar.

Kunnen we u van dienst zijn? Laat het weten! Bel Tino: 06-18593886

Uw prijs direct online

    Foto’s koerier aanhangwagen