Autotransport Groningen – Meijering Koeriers

Tijdig, veilig en volgens afspraak – Meijering Koeriers Groningen levert service op maat!

Autotransport Groningen: Meijering koeriers vervoert Auto’s, motortransport, tuintractors en/of bijvoorbeeld zitmaaiers voordelig en op maat met een drie-assige autoambulance. Tijdig, veilig en altijd volgens afspraak! Met name voor bedrijven in de autohandel en/of autogarage sector is het aantrekkelijk qua prijs-manuren verhouding om het transporteren van voertuigen door Meijering Koeriers Groningen uit te laten voeren. Voor het autotransport betaalt u een vaste kilometerprijs (zie ook: service & tarfief), waarover altijd aanvullende afspraken gemaakt kunnen worden. Vervoert u bijvoorbeeld regelmatig, dan gaan we graag in gesprek over herhalingswerkzaamheden met betrekking tot autotransport. Vervoert u meerdere zaken tegelijk, dan bieden we op het gebied van laadruimte een passende oplossing.

Autotransport Groningen – werkgebied

Meijering Koeriers Groningen rijdt op maat. Dit betekent dat we autotransporten binnen Groningen, Nederland, en geheel West-Europa uitvoeren. Indien er minder haast geboden is bij het afhalen en/of wegbrengen van Auto(‘s), kunnen er altijd afspraken gemaakt worden over mogelijke combinatieritten. In geval van spoed autotransport door een autokoerier is Meijering Koeriers 24/7 bereikbaar voor een samenwerking met een passende oplossing als uitgangspunt. Morgen een auto van München naar Groningen, wij zijn u graag van dienst!

Auto laten vervoeren door Meijering Koeriers – de mogelijkheden

Uiteraard zitten er ook aan onze autoambulance grenzen. Het feit dat het een drie-assige trailer met een laadvermogen tot maar liefst 3 ton betreft, biedt echter wel voldoende mogelijkheden tot (combi)vervoer. Op deze autoambulance passen bijvoorbeeld twee kleinere personenauto’s of twee 45-km auto’s. De autoambulance wordt gereden met een Mercedes bus, waarvan het laadvermogen in veel gevallen tijdens het transport ook beschikbaar is. In het geval van autotransport is het dus ook zeker mogelijk om een aanvullende lading onderdelen, een volledig donor-motorblok of relatief grote carrosseriedelen als motorkappen in dezelfde rit mee te vervoeren. We denken graag mee aan een passende oplossing!

Samengevat – autotransport Groningen – Meijering Koeriers

  • Autotransport Groningen op maat
  • Tuintrekker, zitmaaier en/of motortransport
  • Autotransport in Groningen, Nederland, maar ook internationaal
  • Aanvullende lading door inzet Mercedes bus als trekkend voertuig
  • Dubbele lading door laadvermogen 3 ton (2 x kleine personenauto, 2x 45-km auto)
  • Ritprijzen bespreekbaar in geval van combinatierit
  • Spoed autotransport vanuit Groningen – 24/7 bereikbaar

We informeren u graag direct en eventueel online

Direct (online) een prijs voor autotransport Groningen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in of bel: 06-18593886

    Foto’s Autotransport Groningen – Meijering Koeriers