Garantie en veiligheid

U zit goed bij Meijering Koeriers!

Op het gebied van risicobeperking, garantie en veiligheid nemen we bij Meijering Koeriers graag een verantwoordelijke positie in. Alle ritten die door ons gereden worden, worden geregistreerd via een geïntegreerd dashcamsysteem. Dit systeem draait in al onze wagens. Niet alleen worden de beelden bewaard, maar ook locatie en hiermee planning gaan hand in hand met elkaar. Het opslaan van de ritten via beeldregistratie biedt een zekere en overlegbare basis. Mocht er onverhoopt een ongeval of pechsituatie ontstaan, dan kunnen we de beelden hiervan ten alle tijden achteraf overleggen met de belanghebbende(n). Maar niet alleen onderweg biedt ons dashcamsysteem voordelen. Mocht uw vracht bijvoorbeeld een dag voorafgaand aan het daadwerkelijke transport afgehaald zijn, dan wordt ook tijdens de nacht via het camerasysteem beveiligd. Een geruststellende gedachte die past bij ons motto: goed verzorgd is goed bezorgd!

Het volgen van onze voertuigen

Om snel te kunnen schakelen en onze klanten de flexibiliteit te kunnen bieden die ze van ons gewend zijn, maken we voor garantie en veiligheid gebruik van Verizon Connect. Hiermee worden de actuele locaties van onze voertuigen continu gemonitord en is het mogelijk om – bijvoorbeeld in geval van spoed – snel te schakelen. Mocht u bijvoorbeeld onverwacht een spoedopdracht bij ons willen boeken, dan kunnen we dit vaak tegen voordelig tarief uitvoeren. Er zijn altijd auto’s in diverse regio’s onderweg. Daarnaast stelt deze software ons in staat om u als klant altijd op de hoogte te kunnen stellen van de actuele ritvoortgang. Vertrek, bijzonderheden, aankomsttijd, alles is direct beschikbaar.

Is er iets aan de hand?

Dan staan we voor u klaar. Mocht er onverhoopt een situatie ontstaan zijn waarbij onze beeldbank of planning iets voor u kan betekenen, laat het dan gerust weten. Indien er geen directe spoed bij de situatie is, stuurt u dan een mail naar info@meijeringkoeriers.nl. Direct iemand spreken? Bel Tino: 06-18593886