Koerier Meubelen Groningen

Van hoekkastje tot bankstel en tuinmeubilair, wij vervoeren het graag!

Voor veel particulieren is het interessant om meubelen tweedehands aan te schaffen. Je koopt vaak een mooie kwaliteit voor een prijs waarvoor je nieuwe meubels koopt waarbij de kwaliteit en de uitstraling duidelijke te wensen over laat. De aankoop van tweedehands meubelen via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook Marketplace is dan ook vlot geregeld. Maar dan komt het vervoer. Veel particulieren, maar ook bedrijven rijden auto’s die voor het transport van meubilair simpelweg niet geschikt zijn. In veel gevallen te klein, te kwetsbaar of qua vormgeving niet geschikt voor meubilair.

Een aanhanger huren voor meubelvervoer?

Dit is natuurlijk mogelijk. Ook bij Meijering Koeriers bieden we een plateauaanhanger aan per dag(deel). Echter, als de som gemaakt wordt, blijkt dat het laten transporteren van meubilair vaak een aantrekkelijkere keuze. Dit wordt door een aantal factoren teweeg gebracht. Allereerst moet er een aanhanger gehuurd worden. Dit kost geld. Vervolgens moet deze aanhanger getrokken worden door een geschikt vaartuig, waarvoor een E achter B rijbewijs in het geval van een plateauaanhanger noodzakelijk is. Voor de rit dient brandstof betaald te worden en kostbare tijd geïnvesteerd te worden. Het duurt allemaal maar “even”, maar voor een vergelijkbare investering in meubeltransport bespaar je een hoop werk, ellende en kopzorgen.

Meubeltransport Groningen via Meijering Koeriers

Meijering Koeriers vervoert meubelen door Nederland, maar ook internationaal. Er wordt gewerkt vanuit standplaats Groningen. Alle meubeltransporten, groot of klein, vinden plaats op basis van een vooraf afgesproken tarief. Dit betreft een prijs die gebaseerd is op een kilometertarief. Hierbij moet vermeld worden dat er in veel gevallen een nette prijs overlegd kan worden, omdat we continu onderweg zijn. Heeft u bijvoorbeeld een nette tweezits bank gekocht in Enschede? De kans is groot dat we in de buurt zijn en op dit “combinatievervoer” een voor u voordelige prijs kunnen toepassen. Het is altijd de moeite waard om hierover te informeren. Dit gaat het vlotst via de telefoon: 06-18593886

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Meubilair laten vervoeren door Koerier Groningen
  • Koerier voor vintage meubelen
  • Aanhanger huren Groningen voor meubelvervoer
  • Koerier voor bank, kast en o.a. stoelen
  • Gebruikte kast laten vervoeren door koerier
  • Tweedehands meubelvervoer Groningen

Prijs Meubelvervoer door Koerier

Afhankelijk van de te vervoeren materialen, het aantal af te leggen kilometers en de omvang van de producten, is Meijering Koeriers altijd in staat u de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Er wordt vanuit Groningen stad door geheel Nederland gehaald en bezorgd. Uiteraard is internationaal transport ook mogelijk, maar dit komt gezien de aard van de beschreven werkzaamheden slechts incidenteel voor. Op basis van uw specifieke situatie informeren we u graag over de (on)mogelijkheden en bijbehorende prijs!

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Meubelen Groningen