Internationaal spoedkoerier Groningen

Meijering Koeriers helpt u direct op weg!

Als Internationaal spoedkoerier Groningen worden er op incidentele of reguliere basis door Meijering Koeriers ritten aangeboden door het overgrote deel van West-Europa. Momenteel rijden de transporteurs van Meijering Koeriers op o.a. Scandinavië, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en per uitzondering ook locaties op afspraak. Internationaal koerierswerk dient hierbij niet verward te worden met vrachtwagentransport. Door flexibiliteit in planning is Meijering Koeriers in staat om op zeer korte termijn internationaal spoedtransport aan te bieden. In veel gevallen kan er binnen 12 uur gestart worden met een rit. Uiteraard zijn gecombineerde ritten mogelijk. Meerdere leveradressen, meerdere laadadressen, alles in goed overleg. Als internationaal spoedkoerier hanteert Meijering Koeriers voor de markt concurrerende tarieven en wordt er continu gestreefd naar service op maat, alles begeleid door heldere afspraken en duidelijke communicatie.

Combinatieritten, transportformaat en bestemmingen

Momenteel rijdt Meijering Koeriers o.a. frequent op Zweden en Zuid-Europa. Richting Noord-Duitsland, Scandinavië en het zuiden zijn, indien er binnen een redelijk tijdsframe gepland kan worden, dus combinatieritten mogelijk. Hierover informeren we u graag op maat. Meijering Koeriers Groningen neemt op basis van de te vervoeren goederen met u gezamenlijk besluit over de wagen waarin vervoerd wordt. Voor relatief kleine vrachten hanteren wij een Mitsubishi Outlander. Al naar gelang de vrachten in formaat of qua eigenschappen (beveiligd, gekoeld, pallet, afwijkend formaat) veranderen, wordt er een keuze gemaakt voor een geschikte wagen. Aanvullend beschikbaar zijn een Mercedes Citan bestelauto, Fiat Doblo koeltransport en/of een Mercedes Vito bus, eventueel gecombineerd met een drie-assige autoambulance. Hierop kan tot 3000KG probleemloos vervoerd worden.

Service internationaal spoedvervoer door Meijering Koeriers

Mogelijkheden genoeg! Meijering Koeriers is 24/7 bereikbaar en werkzaam in geheel Nederland. Indien u op (zeer korte) termijn op zoek bent naar een internationaal spoedkoerier in Groningen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden op 06-18593886 of via contact.

Contact – Internationaal Spoedkoerier Groningen

    Foto’s