Koerier beton en betonindustrie

Meijering Koeriers vervoert tot 2,5t.

Voor de betonindustrie zijn wij als multifunctioneel koerier breed inzetbaar. Momenteel wordt er bijvoorbeeld met regelmaat gereden voor Steenhuis Beton, waarbij er tot een maximumbelasting van 2500kg prefab betonproducten naar de ontvangst locatie gereden worden. Hierbij kan gedacht worden aan prefab betonnen trappen, prefab betonnen bordessen en al het andere wat binnen de limiet valt. Foto’s koerier betonproducten:

Betonproducten laten vervoeren

Via onze zelfrijdende multitransporter kan een breed assortiment betonproducten vervoerd worden, zo lang totaal het binnen de gestelde formaat- en/of gewichtseisen blijft. Voor deze auto is ook een oplegger beschikbaar. Ter beeldvorming voor de orde van grootte: met deze combinatie is het mogelijk twee voertuigen te vervoeren. Mocht hetgeen dat u wilt vervoeren buiten de mogelijkheden van deze combinatie vallen, dan is het ook mogelijk om een maatwerkoplossing te kiezen, waarbij zwaarder transport ingezet wordt om de vervoersklus te klaren.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Prefab betonelementen laten vervoeren
  • Betontrappen laten vervoeren door koerier
  • Betonlatei laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor betonnetten
  • Betonijzer laten vervoeren
  • Betonbalken laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor betonnen dorpels

Prijs koerier betonnen delen

Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden legio. De netto vervoerprijs die gerekend wordt hangt samen met het aantal te rijden kilometers, de bijbehorende actuele kilometerprijs, de te vervoeren producten en de mate waarin er spoed is met het oog op het vervoer. Wij streven er altijd naar u een passend, marktconform aanbod te doen, op basis waarvan er een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en herhaling kan ontstaan. Ook dan kunnen wij op de langere termijn prijstechnisch nog betere aanbiedingen doen. Direct uw prijs? Bel Tino: 0618593886 of vul het onderstaande formulier in.