Koerier Scheepvaart, Maritiem en Rederij

Meijering Koeriers is u graag van dienst!

Vanuit standplaats Groningen werkt Meijering Koeriers als onafhankelijk koerier voor rederijen, bedrijven in de scheepstransport en diverse maritieme organisaties. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om het (spoed)levering van scheepsonderdelen, het laten bezorgen van kabels door een koerier, maar bijvoorbeeld ook het laten vervoeren van bagage voor rederijen in geval van onvoorziene situaties. De mogelijkheden binnen deze sectoren zijn legio. Bij Meijering Koeriers beschikken we voor het uitvoeren van de werkzaamheden over een divers wagenpark, zodat het vervoer kan worden afgestemd op de omvang van de werkzaamheden. Van bestelauto tot dubbele combinatie voor het vervoeren van meerdere voertuigen in één rit, we zijn u op maat van dienst!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Bagagevervoer door Koerier
  • Scheepsdiesel laten vervoeren door koerier
  • Kabels, control units en scheepsonderdelen laten vervoeren
  • Onderdelen laten vervoeren naar scheepswerf
  • Internationaal vervoer voor de maritieme sector
  • Koerierswerkzaamheden voor de particuliere markt

Bespreek de mogelijkheden

Omdat de vervoersmogelijkheden zo divers zijn, is het onmogelijk om u op deze pagina een éénduidig soelaas voor uw situatie te bieden. Wel kunnen wij met gepaste trots stellen dat er binnen onze dienstverlening veel mogelijk is. Een Volvo Penta diesel past op onze drie-assige multitransporter, maar kabelhaspels vervoeren we bijvoorbeeld in de bestelbus. Het is van belang om gezamenlijk uw vervoersklus door te spreken, zodat we richting de juiste mix van planning, prijs en uitvoering kunnen werken. De werkzaamheden kunnen zowel op spoed, termijn als herhaalbasis plaats vinden. Hiervoor verzoeken we telefonisch contact op te nemen. Bel Tino: 06-18593886.

Prijs

De prijs om goederen binnen de scheepvaart, maritieme- en rederijsector te laten vervoeren is afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal kilometers en de mate waarin er spoed geboden is, zijn hiervan belang. Onze kilometerprijzen hangen logischerwijs samen met de voor nu geldende brandstofprijzen. Naast telefonisch contact is het ook mogelijk om de vervoersaanvraag via het onderstaande formulier te plaatsen.

<h1>Uw prijs direct online</h1>

    Foto’s Koerier Scheepvaart, Maritiem, Rederij