Jacuzzi, hot tub of sauna transport?

Meijering Koeriers vervoert het voor u!

Indien nieuw aangeschaft wordt een jacuzzi, spa, Finse sauna, Turks stoombad of hottub vaak vanuit de leverancier per vrachtwagen geleverd. Er is echter een grote tweedehands markt voor deze goederen. En hier bevindt zich ook direct het knelpunt. Door omvang, gewicht en de onmogelijkheid om dit eenvoudig te tillen, is het vaak moeilijk te transporteren. Het draagvermogen van de aanhanger is vaak te klein, de auto is vaak te klein en gecombineerd met een gebrek aan tijd, ervaring en aanvullend materieel is het niet te moeite om dit zelf uit te voeren. Wilt u de aangeschafte jacuzzi veilig en professioneel laten vervoeren? Wij zijn u graag van dienst.

Gewicht en draagvermogen

Het gewicht moeten kunnen dragen is de nummer 1 vereiste bij dit type transport. Een jacuzzi laten vervoeren vraagt aanvullend om een passend formaat, zodat er tijdens het transport geen problemen ontstaan. Meijering Koeriers werkt met een drieassige plateauwagen, waarbij de te vervoeren jacuzzi, hottub of spa perfect vastgezet kan worden zonder dat er schade ontstaat aan de goederen. Omdat deze multitransporter horizontaal kantelbaar is wordt het laden van de goederen een stuk eenvoudiger. Met de automatische lier kunnen spullen van relatief groot formaat gemakkelijk geladen geworden.

Werkgebied Meijering Koeriers vervoer jacuzzi

Meijering Koeriers werkt internationaal. Dit houdt in dat het laten transporteren van jacuzzi’s, hottubs, Finse sauna’s of Turkse stoombaden altijd mogelijk is. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het type product, het aantal te rijden kilometers en in hoeverre er haast geboden is bij het transport. Indien we kunnen combineren met een andere rit, kunnen we een scherper tarief hanteren. Dit gaat altijd op basis van goed overleg vooraf.

Uw prijs direct ontvangen?

Vul het volgende formulier in: