Uw Rubberboot, zeilboot of Jetski laten vervoeren door een koerier?

Bij Meijering Koeriers regelen we het transport vlot, voordelig en geheel op maat!

Bij de koop van een rubberboot, zeilboot of jetski is een (goede) trailer niet altijd vanzelfsprekend. Wellicht heeft u er zelf al één, of wordt het geheel zonder trailer verkocht. Wat de situatie ook is, qua transport wordt het al snel een tijdrovende, ingewikkelde en in sommige geval een regelgeving omzeilende kwestie. Het is in veel van deze gevallen verstandiger en goedkoper om het transport uit te laten voeren door een koerier met kennis van zaken, zodat u de levering van de aangekochte rubberboot, zeilboot of waterski onbezorgd tegemoet kunt zien.

Rubberboot, zeilboot of jetski laten vervoeren, wat komt er bij kijken?

Simpel gezegd: afspraak plannen, laadmogelijkheden bespreken, losmogelijkheden bespreken en uiteraard de rit zelf. Omdat het in bijna alle gevallen om relatief zware goederen gaat, hebben we bij Meijering Koeriers een multitransporter van formaat. Tot 3000kg. kan probleemloos vervoerd worden op deze aanhanger. Mocht de vin van een zeilboot of een diepgaande kiel ter sprake komen, dan bieden stabiliserende bokken uitkomst. Bij het vervoer is een goed gezekerde lading iets waarvoor zorg gedragen wordt, zodat uw aankoop niet beschadigd kan raken.

Goede prijs, voor zowel bedrijf als particulier

Zowel particulieren die (bijvoorbeeld via Marktplaats) een zeilboot, rubberboot of jetski aangekocht hebben, als bedrijven die voorraad afgehaald of geleverd willen zien kunnen bij ons terecht. De prijs van het laten transporteren van een zeilboot, rubberboot of jetski hangt samen met een aantal factoren, waaronder het aantal te rijden kilometers, de mate waarin het transport arbeids- en tijdsintensief is en de mogelijkheid tot combinatievervoer. Simpel gezegd: als de rit die u voor ogen heeft bij ons op de route past, dan kunnen we u een scherpe prijs bieden.

Actuele planning en contact

Omdat onze planning (op een aantal standaardritten na) wekelijks aan wijziging onderhevig is, is het bellen voor de actuele planning het handigst. Bel Tino: 06-18593886 of vul het formulier op deze pagina kort in.

Uw prijs direct online

    Foto’s bootvervoer door koerier