Bromfietstransport door koerier?

Meijering Koeriers is u graag van dienst met Bromfiets- en snorfiets transport!

Meijering Koeriers vervoert bromfietsen en snorfietsen door geheel Nederland. Daarnaast worden er wekelijks bromfietsen en snorfietsen in bulk vervoerd naar Scandinavië, met name Denemarken. Op het moment dat u bromfietsen of snorfietsen vervoerd wilt hebben binnen Nederland of naar Scandinavië, kunnen wij u deze diensten bieden op maat.

Prijs koerier bromfiets of snorfiets

Afhankelijk van de mate waarin een opdracht incidenteel of structureel is, de hoeveelheid kilometers en de hoeveelheid brom- en/of snorfietsen en de mate waarin er spoed geboden, wordt de prijs samen met u bepaald. In het algemeen gezegd wordt er een kilometerprijs gehanteerd op de hiervoor genoemde factoren. Aan het maximum aantal te vervoeren brom- en snorfietsen zit in principe geen limiet. Ons wagenpark beschikt over verschillende formaten wagens en daarnaast multitransporters die verschillende afmetingen hebben. Hierdoor is er voor iedere klus de juiste wagen of combinatie in te zetten.

Bij brom- en snorfiets vervoer door een koerier kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Bromfietsen laten vervoer naar Denemarken door een koerier
  • Bromfietsen laten transporteren binnen Nederland
  • Koerier voor oldtimer bromfietsen en snorfietsen
  • Koerier voor bromfiets- en snorfietsonderdelen
  • Koerier voor Vespa, Sparta, Gazelle, Thomos, Zündapp, Solex, Simson, Poeg, Peugeot, NSU, Sachs, Mobylette, Kreidler, Heinkel, CZ.
  • Zijspan laten vervoeren door koerier

Direct van start? We zijn u graag van dienst!

Om u vlot van dienst te kunnen zijn, is telefonisch contact het handigst (06 18 59 38 86). Dan kunnen wij u direct informatie bieden omtrent prijs en beschikbaarheid, maar uiteraard is dit online ook geen probleem. We verzoeken u kort het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen.

Uw prijs direct online

    Foto’s bromfietstransport Europa