Machinetransport Groningen?

Meijering Koeriers vervoert probleemloos en vlot!

Tot een gewicht van 3500kg vervoert Meijering Koeriers (zware) machines in Groningen, Nederland en internationaal. Op het moment dat u zakelijk bijvoorbeeld een andere locatie betrekt, of een andere vestiging opent, is het vlot en eenvoudig machinetransport al snel noodzakelijk. Maar ook voor parcticuleren is bijvoorbeeld het transporteren van zware (hobby) machines een knelpunt. Meijering Koeriers werkt met meerdere multitransporters. De zwaarste variant kan tot 3500kg dragen en is kantelbaar, drie-assig en voorzien van electrische lier. Alle ingrendiënten voor perfect transport op maat!

Zware machines, waar gaat het dan over?

Dit is uiteenlopend. U kunt bij machinetransport bijvoorbeeld denken aan het volgende:

 • Gietijzeren zaagtafel laten vervoeren
 • CNC-machine laten vervoeren door koerier
 • Koerier voor Freesbank
 • Het laten vervoeren van draaibanken
 • Plaatwals of zetbank laten vervoeren
 • Afzuigsysteem werkplaats laten vervoeren
 • Werkbank laten vervoeren door koerier
 • Lintzaag laten vervoeren door koerier
 • Hydraulische pers laten vervoeren
 • Vlakbank of vandiktebank laten transporteren
 • Maaikorven laten vervoeren door koerier

Laden en lossen, dat is een zware klus?

Klopt. De machines zijn vooral gebouwd op duurzaamheid. En dit gaat nogal eens samen met het nodige gewicht. Daarom is het noodzakelijk om voorafgaand aan het vervoer duidelijke afspraken te maken over randzaken rondom het vervoer. Is er een heftruck of ander laadoptie op de locatie? Wanneer dient het transport plaats te vinden en staat alles gereed voor het laadmoment? Kan de machine op bepaalde punten wel of niet vast gesjord worden? Wanneer moet het op de plaats van bestemming gelost worden en is hiervoor iemand met het juiste materieel beschikbaar op locatie? Wij gaan graag met u in overleg!

Kosten koerier zware machines

De kosten die gepaard gaan met het machinetransport op maat, zijn afhankelijk van een aantal zaken. Als het één rit betreft wordt er een kilometerprijs gerekend. Deze prijs is afhankelijk van de te vervoeren machine en de mate waarin er spoed geboden is. Een gehele werkplaats laten vervoeren door een koerier is daarnaast ook anders qua prijsconstructie. Op het moment dat het meerdere (combinatie)ritten zijn, zijn wij uiteraard welwillend om een nette projectprijs met u af te spreken.

Overslag machines

Indien er tijd zit tussen het laden en het lossen van uw machine, is overslag bij Meijering Koeriers ook een optie. In onze loods in Groningen is er ruimte beschikbaar per vierkante meter. Afhankelijk van het type machine, is hier in overleg ook een overslagmogelijkheid met te bespreken tijdsduur mogelijk.

Foto’s machinetransport Groningen

Direct uw prijs online?

We helpen u graag!

Vult u het onderstaande formulier in, of neem contact op via 06-18593886