Elektrische auto laten afslepen Groningen

Meijering Koeriers werkt vlot, voordelig en zonder abonnement!

Spoed? Bel Tino om af te laten slepen: 06-18593886. Indien u onverhoopt zonder restlading met uw elektrische auto stil bent komen te staan, biedt Meijering Koeriers een voordelige afsleepservice op maat aan. U heeft hiervoor geen speciaal abonnement nodig en wordt tegen vast tarief vervoerd naar het dichtstbijzijnde laadpunt of naar uw woning. Alles in overleg. In onze autotransporter is ruimte om als bijrijder plaats te nemen naast onze chauffeur, zodat u zonder veel gedoe en overbodige randzaken vlot weer op weg naar uw bestemming bent!

Prijs afslepen elektrische auto Groningen

De prijs voor het laten afslepen van uw elektrische auto is afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst is het zaak dat uw wagen te rollen is en zich op een verharde weg bevindt. Bij iedere elektrische auto gaat het laten rollen van de wagen anders, dit is eenvoudig online te vinden. In het geval van een Tesla gaat het als volgt: zet de auto in de P stand, trap het rempedaal in en houdt het ingetrapt. Ga vervolgens via het touchscreen naar Bediening > Service > Slepen. Ten tweede is de hoeveelheid te rijden kilometers van invloed op de prijs die u voor het afslepen betaalt. Afsluitend betaalt u voor de mate waarin er spoed geboden is. Voor werkzaamheden buiten de gebruikelijke kantooruren geldt een afwijkend tarief.

Onze werkzaamheden

Meijering Koeriers werkt als zelfstandig opererend koeriersbedrijf. U bent hierdoor niet afhankelijk van de ANWB of vergelijkbare assisterende bedrijven. In overleg is er bij ons veel mogelijk, u kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Elektrische auto laten vervoeren door koerier
  • Tesla, Kia, Volvo laten afslepen bij lege accu
  • Elektrische auto laten afslepen Groningen
  • Elektrische auto laten afslepen zonder ANWB

Werkgebied en contact

Onze werkzaamheden voor wat betreft het met spoed laten afslepen van elektrische auto’s vinden plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Afhankelijk van onze positie op het moment dat u belt, kunnen we gezamenlijk keuzes maken over hoe we het ontstane probleem vlot, eenvoudig en voordelig kunnen oplossen. Bel Tino op 06-18593886 of vul het onderstaande formulier in om met ons in contact te komen!

Uw prijs direct online?

    Foto’s afslepen elektrische auto