Koerier Camper, Caravan en toeboeren – Meijering Koeriers

Van restauratieobject tot nagelnieuwe camper, wij vervoeren het graag.

Met het vakantieseizoen in aantocht bloeit de handel in Campers, caravans, tenten en alles wat de vakantiekriebels stimuleert weer helemaal op. Oude Volkswagen campers worden gerestaureerd, caravans worden uit de stalling gehaald en de handel in tenten, vouwwagens en al het andere op het gebied van vakantie stijgt via de verkoopkanalen op internet en sociale media. Een mooie periode van het jaar, waar we graag ons steentje aan bijdragen!

Camper, vouwwagen of caravan laten vervoeren door koerier

Vanuit standplaats Groningen werkt Meijering koeriers aan diverse voertuigtransporten. Ook voor het vervoeren van (oldtimer) campers, caravans, vouwwagens of tenten kunt u bij ons terecht. Wij bieden deze diensten aan, omdat het uitvoeren van de transporten zelf in bijna alle gevallen een tijdrovende klus is. Niet alleen wordt er flink brandstof gebruikt, ook dient er de nodige tijd in gestoken te worden en is geschikt materieel noodzakelijk. Neem bijvoorbeeld het laten vervoeren van een VW T3 camper, die als basis voor een restauratie dient. Zonder lier, minimaal een tweetons aanhanger, geschikt trekkend voertuig en geschikt rijbewijs kan je niets beginnen. En al zijn deze middelen beschikbaar, dan nog is – afhankelijk van de te rijden afstand – een volledige (snipper)dag snel gevuld. En die kan je beter bij de vakantie aan plakken, dunkt ons!

Wat kost het laten vervoeren van een camper, vouwwagen of caravan door een koerier?

Dit is relatief goedkoop. Omdat we bij Meijering Koeriers wekelijks “in het land”, maar ook internationaal onderweg zijn, is een extra adres op de route vlot gepland. De mate waarin er haast geboden is, de hoeveelheid kilometers, en de plaats op de route zijn van belang bij het berekenen van de ritprijs. Even contact opnemen om de situatie door te spreken is dan de kortste klap: 06-18593886, Tino.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Op het gebied van camper, caravan en vouwwagen transport door Meijering Koeriers Groningen kunt u bij ons o.a. terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Camper laten vervoeren door koerier van en naar Groningen
  • Camper- en caravantransport door geheel Nederland
  • Internationaal caravan- camper- en vouwwagentransport
  • Oppikken aangekochte tenten, voortenten en kampeergoederen
  • Koerier voor oldtimer campers, caravans en vouwwagens

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Camper, Caravan, Vouwwagen