Koerier voor Fitnessapparatuur

Meijering Koeriers Groningen vervoert vlot en voordelig!

Thuis je dagelijkse rondje fitness doen is ideaal. In één envoudige stap je logistieke vraagstuk voor je te realiseren sportschool oplossen is ook aantrekkelijk. Meijering Koeriers vervoert fitnessapparatuur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen we zowel binnen Nederland als internationaal. Zowel (startende) sportschooleigenaren als particulieren hebben in veel gevallen niet de capaciteit om het relatief grote en zware materieel op de juiste manier te vervoeren. Om deze reden bieden wij dit aan en zorgen we voor een vlotte, voordelige afhandeling.

Wat kunnen we vervoeren? En hoeveel?

In principe kan alles op sportschool- en fitnessgebied vervoerd worden. Van fitnessbank tot powertower en van verzameling bokszakken tot een complete sportschoolinventaris: wij hebben de logistieke mogelijkheden. Het beschikbare wagenpark bestaat uit bakwagens, grote bestelwagens, kleine bestelwagens, meervoudige autotransporters en aanhangwagens geschikt voor relatief zware last tot 3000kg. Door de optimale capaciteit voor de klus te hanteren bespaar je op levertijd en kilometerkosten. Belangrijk om hierbij te vermelden is het feit dat we dagelijks internationaal onderweg zijn. Naarmate er bij het vervoer minder haast geboden is, is de kans groter dat we het betreffende vervoer kunnen combineren met een reeds geplande rit. Hierdoor kunnen we een scherp tarief overleggen. Een beeld van onze werkzaamheden:

  • Fitnessapparatuur laten vervoeren door koerier
  • Koerier voor sportschoolinventaris
  • Trainingsapparaten laten vervoeren
  • Halterbank of multipress laten vervoeren
  • Spinningfietsen, crosstrainers en/of loopbanden laten vervoeren
  • Roeimachine of zwaartekrachttrainer laten vervoeren

Fitnessaparatuur of sportschoolapparatuur laten vervoeren door een koerier?

Wij zijn u graag van dienst! Meijering Koeriers werkt vanuit standplaats Groningen en heeft directe verbindingen met de randstad, Duitsland en Scandinavië. De kosten voor het vervoer van fitnessapparatuur zijn – zoals je begrijpt – niet eenduidig en per project verschillend. Een gezamenlijke inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden is hierbij het handigst. Bel hiervoor Tino op 06-18593886. Ook is het mogelijk het onderstaande formulier in te vullen, dan komen we telefonisch of per mail z.s.m. bij u terug.

Uw prijs direct online?

    Foto’s vervoer fitnessapparatuur