Verhuur plateau aanhanger Groningen

Bij Meijering Koeriers bent u zelf bestuurder!

Onze twee-assige plateauaanhanger wordt vanuit de standplaats Groningen verhuurd aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. De aanhanger is geschikt voor bijvoorbeeld autotransport, bulkvervoer, tuinmateriaal, grotere partijen bouwmaterialen, oldtimers, rolsteigers en al het andere denkbare dat binnen de maximaal toegestane laadhoeveelheid past.

Aanhanger huren zonder bestuurder?

Autotransport wordt bij Meijering Transport zowel bestuurd als onbestuurd aangeboden. Alle reguliere transporten vinden plaats via onze drie-assige multitransporter. Deze twee-assige plateauwagen wordt echter zonder bestuurder verhuurd op basis van uur- half uurs- of dagtarief. Het grote voordeel van het huren van een losse multitransporter / plauteau aanhanger, is dat u zelf (mits u beschikt over het juiste rijbewijs) aan de slag kunt met het transport. Dit levert een kostenbesparing op en indien van toepassing kunt u met eigen ogen de op te halen goederen inspecteren. De plateauwagen is voorzien van een set robuuste oprijplaten en mag maximaal tot 1500 kg beladen worden.

Hoe gaat het huren van de aanhanger in z’n werk?

Voorafgaand aan het afhalen van de plateauaanhanger voorzien wij u van duidelijke instructies over hoe deze te gebruiken en waar op te letten tijdens het vervoer. Uiteraard wordt de verlichting vooraf gecontroleerd. Bij het huren van deze multitransporter kunt u gebruik maken van de sjorbanden die bij de huurprijs inbegrepen zijn. Bij afhaling lichten wij toe hoe u de lading het beste kunt vastzetten.

Tarief en borg

Plateauwagen huren Groningen? Dit zijn de tarieven die we bij Meijering Koeriers hanteren:

  • Dagdeel: €40,-
  • Dagtarief: €80,-

De borg dient bij het afhalen voldaan te worden. Deze ontvangt u na retour en inspectie terug indien er geen bijzonderheden zijn.

Plateau aanhanger huren in Groningen? Direct contact via 06-18593886, of vul kort vrijblijvend het onderstaande formulier in