Koerier voor minikraan, minishovel, heftruck en tuintraktor

Meijering Koeriers helpt u graag op weg!

Het vervoeren van minikranen, minishovels, heftrucks en tuintraktoren is veel werk en bovendien tijdrovend. Bedrijven en particulieren die met dit soort materieel werken ontbreekt het in de eerste plaats vaak aan tijd en in de tweede plaats ook geregeld aan vervoersopties om deze goederen te vervoeren.

Beschikbaar vervoersmateriaal

Meijering Koeriers beschikt over een multitransporter die qua formaat en draagvermogen geschikt is voor het vervoeren van relatief zwaar materiaal. We zijn u graag van dienst om een minikraan, minishovel, heftruck of tuintraktor te vervoeren. Hierbij wordt er gewerkt vanuit de standplaats Groningen. Het vervoer vindt zowel binnen Nederland als binnen de EU plaats.

Voorbeelden van onze werkzaamheden:

  • Koerier voor minikraan
  • Koerier voor minishovel
  • Koerier voor heftruck
  • Koerier voor tuintraktor

Laden en lossen

Omdat het zwaar materieel betreft, is het belangrijk om goede afspraken te maken voordat het transport plaatsvindt. Indien het materieel bijvoorbeeld niet zelfrijdend is, moet een laadoptie op het laadadres aanwezig zijn. Op het moment dat het materieel nog wel rolt, kan hiervoor ook de lier op de multitransporter ingezet worden. Iedere situatie is in principe anders en vraagt om maatwerk.

Direct vervoeren?

Iets te vervoeren? We overleggen graag met u de mogelijkheden en de prijzen. De prijzen die gehanteerd worden zijn gebaseerd op de af te leggen kilometers en de mate waarin mogelijk haast geboden is. Omdat we iedere week internationaal rijden, is combinatietransport iets wat wij veelvuldig inzetten. De ritten verschillen per week. Daarom is het handig om even telefonisch contact op te nemen voor het laten vervoeren van heftrucks, minishovels, minikranen en tuintraktoren door Meijering Koeriers

Uw prijs direct ontvangen?

Vul het volgende formulier in: