Netjes verzorgd en goed bezorgd – Meijering Koeriers Groningen!

Bij de keuze voor een koerier voor uw bedrijfs- of particuliere zendingen is het belangrijk dat u de juiste combinatie tussen betrouwbaarheid, stiptheid en prijs aantreft. Meijering Koeriers Groningen streeft continu naar balans tussen deze drie factoren. Als koerier in Groningen werken wij dagelijks aan het afhalen en bezorgen van pakketten en brieven. Uw brief of pakket verzenden in Groningen? Er wordt op vaste dagen voor vaste opdrachtgevers gewerkt, maar ook incidentele (spoed)werkzaamheden gaan wij zeker niet uit de weg!

Brief en Pakket – onze transportwerkzaamheden

Uw pakket verzenden in Groningen? Uw brieven en pakketten op een persoonlijke en correcte manier laten bezorgen? Reken op de service van Meijering Koeriers! Uw brieven en pakketten worden niet alleen op tijd en op het juiste adres bezorgd, uw pakketten zijn ook automatisch verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies. Bovendien zien onze koeriers er representatief uit en wanneer u gebruikmaakt van onze 24-uursservice is uw pakket de volgende dag al voor 12 uur op bestemming.

Vaker brieven en pakketten versturen?

Iedere opdrachtgever mag vertrouwen op een nette en snelle bezorging. Maar heeft u een wekelijks transport, dan werken we ook op contractbasis. U profiteert dan van mooie kortingen en concurrerende tarieven. Met een landelijk en Europees netwerk van betrouwbare koeriers krijgt u van ons altijd een passende oplossing tegen een scherpe prijs. Wanneer we ritten kunnen combineren, berekenen we minder aan u door en dat voelt u in uw portemonnee! Daarnaast is er op contractbasis de mogelijkheid om een passend tarief af te spreken, hierover informeren wij u graag persoonlijk, zodat we de situatie gezamenlijk vlot door kunnen rekenen.

Contact met Meijering Koeriers

Wij staan u graag te woord! Meijering Koeriers is bereikbaar via contact of direct mobiel: 06-18593886.

Nette, correcte en snelle bezorging.