Transport voor apotheken – Meijering Koeriers

Punctueel, veilig en met regelmaat

Meijering Koeriers vervoert diverse goederen voor diverse apotheken binnen geheel Nederland, maar ook internationaal. Zo worden er bijvoorbeeld vaste, wekelijkse ritten gereden voor apotheken in Noord-Groningen. Ook internationale ritten behoren tot de mogelijkheden. Voor de apotheektransporten dragen wij onze uiterste zorg. De te vervoeren goederen worden punctueel, veilig en altijd volgens afspraak vervoerd. Een vervoersklus voor apotheek kan éénmalig zijn, maar ook kunnen regelmatig terugkerende ritten in overleg met u ingepland worden.

Werkzaamheden koerier voor apotheek

  • Medicijntransport voor apotheek
  • Vervoer apothekersbenodigdheden
  • Transport apothekersinventaris
  • Medicijnbezorging door koeriersdienst
  • Koerier voor farmaceutische industrie
  • Ziekenhuistransporten door koerier
  • Geneesmiddelentransport door koerier

Prijs koeriersdienst voor apotheek

Er zijn een aantal factoren van invloed op de uiteindelijke prijs voor de rit(ten) die betaald wordt. Indien het een éénmalige rit betreft, zijn de brandstofprijzen, hetgeen er vervoerd wordt en de mate waarin er spoed geboden is leidend voor de uiteindelijke ritprijs, welke op basis van kilometertarief berekend wordt. Op het moment dat de ritten een herhalend karakter hebben, kan  hierover een vast tarief afgesproken worden. Dit tarief wordt in goed overleg voorafgaand aan de ritten bepaald, zodat er na afloop nooit verassingen ontstaan.

Beveiligd vervoer

Mocht u goederen extra beveiligd willen laten transporteren, dan bieden wij hiervoor diverse mogelijkheden. Omdat het transport op maat betreft, is het zaak om dit aan te geven.

Werkgebied apotheektransporten

Omdat we binnen alle bedrijfsactiviteiten op wekelijkse basis door geheel Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden rijden, is ons werkgebied relatief groot en kunnen we relatief grote afstanden op korte termijn inplannen. In de praktijk blijkt dat de werkzaamheden als transporteur voor apotheek in veel gevallen provinciaal zijn en dat de ritten herhalend zijn. Maar wij werken altijd graag mee aan het zoeken naar een passende oplossing voor een incidentele afstandsrit.

Meijering Koeriers – goed verzorgd is goed bezorgd met persoonlijke service! Direct starten? Bel Tino: 06-18593886  of ga naar contact.