Koerier Bouwmaterialen Groningen – Meijering Koeriers

Vervoerd door geheel Nederland – vlotte beschikbaarheid, vlotte levering.

Het vervoeren van bouwmaterialen van leverancier, of bijvoorbeeld verhuurbedrijf naar bouwplaats kan voor aannemers in de bouwsector een knelpunt vormen in de voortgang van de werkzaamheden. Indien er door de leverancier op korte tot zeer korte termijn geleverd moet worden, maar er is door drukte of regels geen directe bezorgdienst beschikbaar vanuit het bedrijf, dan faciliteert Meijering Koeriers op korte termijn in (spoed)bezorging van uiteenlopende materialen. Afhankelijk van de omvang, het gewicht en samenstelling van de goederen, zijn hiervoor diverse vervoersmiddelen beschikbaar: een bakwagen, een grote bus, eventueel met drie-assige autoambulance en reguliere bezorgauto’s voor relatief kleine vrachten.

Koerier bouwmaterialen Groningen – Meijering Koeriers

Door de huidige, aanhoudende drukte in de bouw neemt het transport van de goederen steeds een belangrijkere rol in. Bij het vervoeren van bouwmaterialen werkt Meijering Koeriers door geheel Nederland. Uw koerier bouwmaterialen Groningen voert deze werkzaamheden niet alleen voor bouwbedrijven uit, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld gebruikte materialen aangekocht hebben en niet bij machte zijn dit met eigen middelen te vervoeren. Daarnaast maken de te investeren tijd en de brandstofkosten die sowieso gemaakt worden het inzetten van een scherp geprijsde koeriersdienst aantrekkelijk. De mogelijkheden hierin zijn legio en op basis van goed overleg is er veel mogelijk. Door de samenstelling van de de beschikbare voertuigen is Meijering Koeriers in staat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding te bieden. Past de lading bijvoorbeeld niet in een bestelbus? Dan kan het wellicht aantrekkelijker zijn een bakwagen in te zetten, of, afhankelijk van de lading, te kiezen voor het inzetten van de autoambulance. De praktijk wijst vlot naar de juiste situatie! Meijering Koeriers heeft ruimschoots ervaring met het vervoeren van uiteenlopende bouwgerelateerde producten, hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Rolsteigers en steigermaterialen laten vervoeren
  • Betonnetten laten vervoeren
  • Betonmolen laten vervoeren
  • Pallets met bouwstoffen laten vervoeren
  • PIR-platen laten vervoeren koerier
  • Damwandplaten laten vervoeren door koerier

Vervoerskosten bouwmaterialen door koerier

Een aantal zaken zijn van invloed op de offerteprijs. Allereerst is het de vraag of het een éénmalige rit is, of dat de werkzaamheden periodiek of vaste of flexibele dagen en tijden uitgevoerd moeten worden. Vervolgens wordt er – afhankelijk van de te vervoeren materialen, het aantal af te leggen kilometers en de omvang van de producten – door Meijering Koeriers altijd  juiste prijs-kwaliteitsverhouding geboden. Er wordt vanuit Groningen stad door geheel Nederland gehaald en bezorgd. Uiteraard is internationaal transport ook mogelijk, maar dit komt gezien de aard van de beschreven werkzaamheden slechts incidenteel voor. Op basis van uw specifieke situatie informeren we u graag over de (on)mogelijkheden en bijbehorende prijs! Informatie? Bel 06-18593886 of vul kort het onderstaande formulier in, u krijgt uw prijs direct online:

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Bouwmaterialen