Koerier Online Veilingmeester, BVA auctions – Meijering Koeriers Groningen

Veiling gewonnen en laten vervoeren? Wij zijn u van dienst!

Het grote nadeel van de aankoop van goederen op veilingen als bijvoorbeeld Online Veilingmeester en BVA auctions is het feit dat deze partijen geen bereidheid hebben tot het verzenden van goederen, ook al vallen deze binnen bepaald pakketmaten. Ook hebben de veilinghuizen geen in-house transportmogelijkheid ter beschikking voor hun klanten. Er van uit gaande dat het oppikken van aangekochte veilinggoederen binnen Nederland toch minimaal een dagdeel in beslag neemt, is de relatief lage prijs toch al snel niet zo laag meer als beoogd. Tel daarbij het feit op dat er – afhankelijk van de pick-up locatie – nog de nodige kilometers gereden moeten worden en dat er de nodige laad- en lostijd nodig is. Gezamenlijk wordt de aankoop dan qua tijd en investering minder interessant.

Waarom veilinggoederen door een koerier laten vervoeren?

Meijering Koeriers biedt hiervoor een oplossing. Omdat wij dagelijks binnen Nederland, maar ook binnen Scandinavië en Duitsland actief zijn, is er in ons wagenpark in veel gevallen een auto(combinatie) beschikbaar om aangekochte veilinggoederen op de met de veiling afgesproken datum op te pikken. Hiervoor betaalt u een vooraf afgesproken tarief. Uiteraard is dit tarief per situatie anders, maar we kunnen u in bijna alle gevallen garanderen dat u voor dit bedrag zelf de moeite niet kunt nemen om de rit te maken.

Welke veilinggoederen wilt u laten vervoeren?

Qua laadvermogen is het plafond 3000kg op onze drie-assige multitransporter. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze overslaglocatie in Groningen. Online Veilingmeester heeft de vestiging in Groningen. Mocht u tussen twee veilingen in bijvoorbeeld 1 á 2 pallets met goederen willen opslaan, om dit in één keer te laten leveren elders in Nederland, dan is het mogelijk om dit – uiteraard tegen vergoeding – te stallen in onze loods. Afhankelijk van de situatie maken we hierover graag passende afspraken.

Aanvullende informatie?

We staan u graag te woord en zijn u graag van dienst! Het makkelijkst is even bellen: 06-18593886 (Tino). Een prijsaanvraag via onderstaand formulier wordt uiteraard ook binnen 24 uur behandeld.

Uw prijs direct online

    Foto’s Koerier Veilinggoederen