Koerier voor fotogerelateerde materialen – Meijering Koeriers

Meijering Koeriers vervoert complete fotostudio’s, fotoapparatuur en fotoproducten

Bij Meijering Koeriers zijn we met regelmaat werkzaam voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in fotoapparatuur en fotoproducten. Onze vervoerswerkzaamheden richten zich op geheel Nederland, maar ook rijden wij wekelijks op Duitsland, België en Scandinavië. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kostbare apparatuur en producten veilig, snel en voor een geschikt tarief op hun bestemming aankomen. Zo wordt er bijvoorbeeld gereden voor bedrijven die foto’s voor de consumentenmarkt op platte materialen laten drukken, maar ook voor bedrijven in de B2B-sfeer, bijvoorbeeld drukkerijen. U kunt bij ons onder meer terecht voor het volgende:

 • Fotoapparatuur laten vervoeren door Koerier
 • Drukwerk met onconventionele maat laten vervoeren
 • Fotostudio (indien gewenst volledig gemonteerd) laten vervoeren
 • Koerier voor fotoservice, fotoboeken en bedrukte artikelen
 • Statieven, balhoofden, belichting en professionele fotoapparatuur laten vervoeren
 • Koerier voor mediabedrijven

Onze vervoersprijzen

De prijs van onze vervoersdiensten hangt samen met het aantal kilometers, de mate waarin er een combinatierit mogelijk is en de actuele brandstofprijzen. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke planning om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Een aantal voorbeelden van vervoersklussen op dit gebied:

 • Het laten vervoeren van complete fotostudio’s: Wij zorgen ervoor dat de te vervoeren apparatuur veilig en snel wordt vervoerd naar de gewenste locatie. Zo kun jij je volledig concentreren op je fotografieopdracht.
 • Het laten vervoeren van fotoapparatuur. Op basis van ervaring weten we precies hoe we met de kostbare apparatuur om moeten gaan.
 • Het bezorgen van fotoproducten in de B2B-markt: we bezorgen fotoproducten zoals fotoboeken, prints en andere materialen snel en betrouwbaar bij onze zakelijke klanten.

Bij Meijering Koeriers staan we garant voor betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid. Goed verzorgd is goed bezorgd! De mate waarin er haast geboden is, de hoeveelheid kilometers, en de plaats op de route zijn van belang bij het berekenen van de ritprijs. Even contact opnemen om de situatie door te spreken is dan de kortste klap: 06-18593886, Tino.

Uw prijs direct online

  Foto’s Koerier Fotomaterialen