Paardentrailer, Huifkar of Menwagen laten vervoeren door een koerier?

Meijering Koerier regelt het transport geheel op maat tegen scherp tarief!

Via verschillende relaties zijn wij in de loop der jaren actief geworden in de paardenwereld. Een markt en een complete wereld op zich, waar we met veel plezier diverse vervoerswerkzaamheden voor uitvoeren. Vooral onze drie-assige multitransporter wordt op regelmatige basis ingezet om diverse goederen te vervoeren die aan de paardenwereld gerelateerd zijn. In veel gevallen heeft de klant zelf geen transportmogelijkheid beschikbaar, of ontbreekt het aan tijd om het vervoer zelf te regelen. De keuze voor een koerier voor paarden en toebehoren is dan al vlot een logische, ook in financieel opzicht.

Wat wordt er precies vervoerd?

U kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende:

 • Huifkar laten vervoeren door koerier
 • Paardensperma laten vervoeren door koerier
 • Menwagen of ponykar laten vervoeren door koerier
 • Koerier voor paardentrailer
 • Koerier voor springbalken en hindernismateriaal
 • Koerier voor hooi en andere paardenvoeders
 • Weidehekken laten vervoeren door koerier
 • Zadelkast laten vervoeren door koerier
 • Paardenstallen laten vervoeren

Prijs koerier paardenspullen

Wat kost het om uw menwagen, zadelkast of hindernismateriaal te laten vervoeren? Logischerwijs is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Dit heeft onder meer te maken met fluctuerende brandstofkosten, hetgeen er te vervoeren is en of het vervoer met spoed uitgevoerd dient te worden. In de regel zijn we iedere werkweek met meerdere auto’s onderweg in Nederland, maar ook in Duitsland, Scandinavië en in de grensregio Brabant / België. Over het algemeen kan gezegd worden dat het vervoer qua prijs interessanter wordt als er gecombineerd kan worden. Dit drukt uiteindelijk het totale kilometertarief. Omdat iedere vervoersklus er één is en ons vervoer niet altijd naar vaste adressen is, is het handig om gezamenlijk te overleggen over het vervoer en bijbehorend tarief.

Goed verzorgd, Goed Bezorgd!

Bij al onze transporten nemen wij de tijd voor ons materiaal en hetgeen u wilt vervoeren. We beschikken over het juiste materieel om de rit volgens afspraak voor u uit te voeren, gehaald of gebracht. Direct info? Bel Tino: 06-18593886

Uw prijs direct online

  Foto’s koerier paard & stal