Auto laten vervoeren Groningen

Uw auto laten vervoeren na bijvoorbeeld aankoop of bij een pechsituatie doet u voordelig, stipt en voor een scherpe prijs bij Meijering Koeriers Groningen. Onze service is zowel beschikbaar voor particulieren als bedrijven en is niet gebonden aan landsgrenzen. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld met regelmaat voertuigen naar Denemarken en Scandinavië en worden er binnen Nederland op dagelijkse basis autotransporten gereden. Dit maakt dat er bij Meijering Koeriers eigenlijk altijd wel een auto onderweg is en dat er tegen scherp tarief vervoerd kan worden zonder dat het vervoer uitgesteld moet worden voordat er een combinatierit mogelijk is.

Welk type transport is er mogelijk?

Qua capaciteit zijn er meerdere combinaties denkbaar. Naast een reguliere autotransporter tot 3000 kg is er ook de mogelijkheid om meerdere voertuigen in één rit te transporteren. Dit houdt in dat bijvoorbeeld vakgarages, autohandelaren of particulieren die oldtimers kopen inclusief donor, voor een relatief scherpe prijs de voertuigen door West-Europa vervoerd kunnen krijgen.

Wij bieden:

  • Autotransport op maat binnen Nederland
  • Autotransport op maat binnen Europa
  • Dubbel vervoer door middel van uitgebreid wagenpark
  • Afspraak is afspraak
  • Goed verzorgd is goed bezorgd
  • Ritprijzen bespreekbaar in geval van combinatierit
  • Spoed autotransport vanuit Groningen – 24/7 bereikbaar

Kosten auto laten vervoeren in Nederland

De kosten voor het laten vervoeren van een auto of meerdere auto’s binnen Nederland hangen samen met de afstand, de mate waarin er spoed geboden is en de hoeveelheid auto’s die u vervoerd wilt hebben. Het is daarom niet eenvoudig om hier voor iedere situatie een concrete prijs voor te geven, simpelweg omdat het maatwerk is. Wij kunnen echter wel telefonisch direct een prijs aan u doorgeven. Hiervoor is het nummer 06 15 59 38 86

We informeren u graag direct en eventueel online

Direct (online) een prijs voor autotransport Groningen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in of bel: 06-18593886

    Foto’s Autotransport Groningen – Meijering Koeriers