Autoambulance Groningen

Meijering Koeriers zet de mogelijkheden voor u op een rijtje

Auto, tractor, (mini)kraan of oldtimer laten vervoeren met Autoambulance Groningen? Meijering koeriers Groningen verhuurt autoambulances per dag(deel). De autoambulance wordt verhuurd inclusief chauffeur en kan ingezet worden voor de volgende doeleinden en beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Auto met defect afvoeren met autoambulance
  • Auto’s, motoren, bromfietsen, tractoren en o.a. landbouwproducten vervoeren en/of importeren
  • Oldtimervervoer autoambulance Groningen
  • Minikraan laten vervoeren d.m.v. autoambulance
  • Autoambulance huren met vervoersmogelijkheid tot 3500 kg
  • Auto ambulance huren met takelfunctionaliteit door elektrische lier
  • Hydraulisch aangedreven kantelmogelijkheid
  • Vervoer voor de bouwsector met autoambulance

Meijering Koeriers heeft ruimschoots ervaring met het vervoeren en importeren van auto’s. Zowel nieuw als gebruikt, maar ook het laten importeren van een oldtimer behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn er ook tal van oplossingen op maat beschikbaar. Hiervoor verzoeken wij u contact op te nemen met Meijering Koeriers.

Onbemand huren? Ook mogelijk, zie hiervoor onze pagina plateau aanhanger huren Groningen

3-assige kanteltrailer beschikbaar!

Omdat stilstaan in veel gevallen achteruitgang betekent, heeft Meijering Koeriers het wagenpark uitgebreid met een 3-assige kanteltrailer, waarop het vervoeren van materieel tot 3500kg – dat is 3,5 ton – mogelijk is. De kanteltrailer is voorzien van een professionele lier en hydraulisch aangedreven kantelmechanisme, waardoor er volautomatisch gewerkt kan worden. Wat op oliedruk kan, hoeft niet op bloeddruk! Meijering Koeriers is met de ingebruikname van de kanteltrailer in staat om u op maat te bedienen. Grote autoambulance in Groningen huren? Wij bedienen u graag!

 

Foto’s autoambulance huren Groningen

Zoals op onderrstaande foto’s te zien is, is de auto ambulance multidisciplinair inzetbaar. Van aluminiumsteiger tot VW beetle, de mogelijkheden zijn legio.