Overslag en/of tijdelijke opslag in Groningen?

Meijering Koeriers denkt graag met u mee!

U zoekt flexibele, bedrijfsmatige overslag Groningen? Meijering Koeriers Groningen biedt tijdelijk in te richten opslagruimte. In de bedrijfsloods zijn efficiënt ingerichte stellages geplaatst, die via een heftruck bediend worden. Het grote voordeel van overslag en/of tijdelijke opslag van goederen in de Meijering Koeriers bedrijfsloods ligt in de potentiële besparing op kilometers en tijd. Als koerierswerkzaamheden flexibeler qua afhaal- en/of leveringsdata moeten zijn, of de producten bij u als zender gereed zijn, maar gefaseerd naar de ontvanger geleverd moeten worden, is overslag / tijdelijke opslag hiervoor een goede optie. Er hoeft namelijk minder frequent gereden te worden, terwijl de leveringen wel zoals gepland plaats kunnen vinden. Daarnaast zijn de afhaal- en levermomenten geclusterd, waardoor er een tijdsbesparing ontstaat. Meijering Koeriers beschikt over relatief grote transportmiddelen, zodat bulkvervoer geen probleem vormt. Het clusteren van ritten zorgt er tevens voor dat er een concurrerende prijs geboden wordt. Door ons proces op deze wijze in te richten wordt er milieubewuster, investeringsbesparend en efficiënter gewerkt. Meijering Koeriers biedt in Groningen tijdelijke op- en overslagruimte in de bedrijfsvestiging aan de Leningradweg 6c.

Faciliteiten voor op- en overslag bij Meijering Koeriers Groningen

De beschikbare ruimte is voorzien van moderne stellages en wordt middels een heftruck door onze medewerkers geladen en gelost. De beschikbare ruimte varieert doorlopend door vraag vanuit de markt, maar over het algemeen zijn wij direct in staat u een passende oplossing te bieden. Indien u hierover actuele informatie wilt ontvangen, dan adviseren wij hierover contact op te nemen via de onderstaande contactoptie of op het nummer 06-18593886.

Voor wie zijn deze termijnoplossingen geschikt?

Momenteel biedt Meijering Koeriers de optie tot tijdelijke opslag en overslag Groningen voor uiteenlopende klanten. Bloementransporteurs, pakketvervoerders, maar ook “reguliere” bedrijven, waarvoor bijvoorbeeld materialen of onderdelen voor lopende en verwachtte projecten vervoerd en tijdelijk opgeslagen moeten worden.