Autotransport voor verlaagde auto’s

Maatwerk biedt de mogelijkheid tot veilig transport!

Vanuit de racewereld, maar ook de tune- en styling wereld is er doorlopende vraag ontstaan naar het veilig vervoeren van auto’s waarbij de fabriekshoogte naar wens van de bestuurder aangepast is voor betere aerodynamica, of simpelweg een ander uiterlijk van de wagen. Het vervoer van deze auto’s is qua gewicht geen probleem. De vaak lage lip echter wel. Niets doet meer pijn aan je oren dan het schrapen van bodyparts over klinkers of asfalt, terwijl de wagen op de multitransporter getransporteerd wordt. Hier hebben we bij Meijering Koeriers over nagedacht en besloten voor een permanente oplossing te gaan.

RVS oprijsysteem op maat

Onze drie-assige multitransporter is voorzien van een RVS-oprijsysteem op maat. Gecombineerd met het verticaal kantelen aan de koppelzijde, zorgt dit voor helling die auto’s met een relatief lage lip probleemloos op de transporter manouvreert:

Wat is het werkgebied en wat zijn de prijzen?

We vinden de passende oplossing!

In principe werkt Meijering Koeriers aan autotransport voor verlaagde auto’s in geheel West-Europa. Afhankelijk van de transporteren auto of auto’s, de hoeveelheid kilometers en in zekere zin de mate waarin haast geboden is, zijn we altijd in staat een nette, marktconforme prijs te realiseren. Meijering Koeriers regelt aanvullend transport op maat. Er zijn bijvoorbeeld ook voldoende mogelijkheden om aanvullende materialen, bijvoorbeeld bodyparts, rolkooien en al het andere denkbare gerelateerde materiaal mee te transporteren. De multitransporter die voorzien is van het RVS-oprijsysteem wordt getrokken door een VW Transporter met dubbele cabine. Naast aanvullend personentransport is er ook achterin de Transporter ruimte voor materialen. Alle autotransporten worden aangenomen en geleverd onder ons vaste motto “goed verzorgd is goed bezorgd“. Iets te transporteren? We horen het graag!

Uw prijs direct ontvangen? Meld het ons via het onderstaande formulier.